Χριστούγεννα με Ανοιξιάτικο καιρό !

Χριστούγεννα με Ανοιξιάτικο καιρό !

Ανατροπή έχουμε για τον καιρό τα Χριστούγεννα 2021. Τα τελευταία στοιχεία που δίνει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Πότε τελειώνει η Carmel.

Το πρώτο ισχυρό κύμα χιονοκακοκαιρίας για τον φετινό Χειμώνα είναι εδώ και λίγες ώρες σε εξέλιξη στη χώρα μας με πυκνές χιονοπτώσεις, αλλά έχουμε ανατροπή για τον καιρό τα Χριστούγεννα με υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή που θα θυμίζουν άνοιξη. Η κακοκαιρία Carmel επιμένει και σήμερα Κυριακή σε αρκετές περιοχές.

Όπως τονίζει ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης πάμε από τη βαρυχειμωνιά στην… άνοιξη για τον καιρό τα Χριστούγεννα.

Πιο αναλυτικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σημειώνει: «Το πρώτο ισχυρό κύμα χιονοκακοκαιρίας για τον φετινό Χειμώνα είναι εδώ και λίγες ώρες σε εξέλιξη στη χώρα μας με πυκνές χιονοπτώσεις ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα της κεντρικής και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας όπου την ίδια χρονική στιγμή τα δυτικά και βόρεια τμήματα απολαμβάνουν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια συνοδεία βέβαια τσουχτερού κρύου.

Η εικόνα που περιγράψαμε παραπάνω αποτυπώνεται και στον πρώτο μας χάρτη όπου μπορούμε να δούμε από ψηλά την κατάσταση. Η κατάσταση αυτή θα διατηρηθεί μέχρι και το βράδυ σήμερα (σ.σ. Σάββατο) – πρωί αύριο (δεύτερος και τρίτος χάρτης) για να αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός και να περιορίζεται αυτό το κύμα κακοκαιρίας στα νότια θαλάσσια τμήματα της χώρας μας.

Και αν αυτές τις ημέρες θα πάρουμε μια ισχυρή δόση βαρυχειμωνιάς, ποιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι σε μια εβδομάδα από σήμερα (Χριστούγεννα), ο καιρός θα θυμίζει Άνοιξη με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 18 με 20 βαθμούς κελσίου. Καλημέρα σε όλες και σε όλους και προσοχή!!!».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό