Δέκα νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο πλευρό του Αντώνη Γραβάνη

Δέκα νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο πλευρό του Αντώνη Γραβάνη

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην παράταξη ΚΟΜΟΤΗΝΗ- ΔΥΝΑΤΑ, άλλους δέκα νέους υποψηφίους, οι οποίοι συστρατεύονται μαζί μας στην κοινή προσπάθεια για το μέλλον του Δήμου Κομοτηνής.

Είμαστε περήφανοι που ο συνδυασμός μας διαρκώς πλαισιώνεται με ανθρώπους άξιους, με διάθεση προσφοράς στον αυτοδιοικητικό στίβο.

Γυναίκες, άνδρες, νέοι, έμπειροι, εργαζόμενοι, επιστήμονες, επιχειρηματίες.

Δραστήριοι πολίτες με όραμα και όρεξη για δουλειά.

Τους ευχόμαστε θερμά καλή επιτυχία!

Συνεχίζουμε Δυνατά για το Δήμο Κομοτηνής!

HΑικατερίνη Μωυσίδου γεννήθηκε το 1979 και ζει στην Κομοτηνή.

Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Απόφοιτος του  University ofArchitecture, CivilEngineeringandGeodesy (Y.A.C.G) από το 2004 με Δίπλωμα Αρχιτεκτονικής (Master). Διατελεί μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2005 και μέλος ομάδας εργασίας του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Από το 2006 διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Κομοτηνή μαζί με τον αδερφό της, Μωυσίδη Αλέξανδρο, Μηχανολόγο Μηχανικό.Επιπλέον, τα τελευταία 6 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Τουριστικών Καταλυμάτων.

Είναι παντρεμένημε τονιατρό- ορθοπαιδικόΡυζιώτη Γεώργιο και έχoυν δυο παιδιά.

Ο Αχμέτ Μολλά Αχμέτ γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1985. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στο μειονοτικό λύκειο Κομοτηνής «ΤζελάλΜπαγιάρ». Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής των ΙΕΚ.Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Anadolu της Εσκισεχήρ.

Τα τελευταία χρόνια είναι συνεργάτης σε λογιστικό γραφείο της Κομοτηνής.

Από μικρή ηλικία ανέλαβε διάφορες θέσεις σε συλλόγους και ομάδες. Συμμετείχε επί πολλά έτη στη διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Κομοτηνής «Αστέρι» ως Γενικός Γραμματέας και ως Γενικός Αρχηγός.

Στα φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε Πρόεδρος του Ομίλου Φοιτητών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.Επιπλέον, έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΚΕΠΠΑΚ του Δήμου Κομοτηνής.

Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικές δραστηριότητες κι έχει αναλάβει καθήκοντα και στη θεατρική ομάδα Σαφάκ. Δοκίμια και μυθιστορήματα του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η Έλενα Πίτατζη είναι 25 ετών και μεγάλωσε στην Κομοτηνή.

Εργάζεται από το 2021 ως Διπλωματούχος Μηχανικός Χωροταξίας και Ανάπτυξης στο Δήμο Νέστου, στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκπονεί μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος με τίτλο Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη με  εξειδίκευση στις  ευφυείς εφαρμογές και συστήματα που χρησιμοποιούνται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τοπικών αυτοδιοικήσεων, ιδιαίτερα στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων , της κυκλικής οικονομίας και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Η επαγγελματική της ενασχόληση αφορά μελέτες αναπλάσεων αστικών περιοχών, πλατειών, κοινοχρήστων χώρων, σύνταξη, παρακολούθηση και εποπτεία Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας,   Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας και Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων. Επιπλέον ασχολείται με την ωρίμανση έργων, καθώς και την προετοιμασία, σύνταξη και υποβολή φακέλων έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συμμετέχει σε ομάδα εργασίας του ΤΕΕ – Τμ. Θράκης με αντικείμενο τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια (ΤΠΣ).Συμμετέχει εθελοντικά ως ξεναγός στη δράση Open House Thessaloniki.

Ο Ερχάν Μολλά Αλή Μεμέτ είναι 32 ετών και ζει στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης  και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Χρηματοοικονομική και Λογιστική στο ΔΠΘ.

Τα έτη 2018 και 2019 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΣΜΟΣ-ΑΜΘ.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τα πολιτικά δρώμενα, ως υπεύθυνος οργανωτικού στην ΟΝΝΕΔ Ροδόπης και αργότερα ως υπεύθυνος οικονομικού τομέα στη ΝΟΔΕ Ροδόπης.Επιπλέον, διετέλεσε Πρόεδρος του Ομίλου Φοιτητών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Διατηρεί δικό του Λογιστικό Γραφείο στην Κομοτηνή από το 2018.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Η Κατερίνα Δερδελάκου είναι 28 ετών και ζει στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και φοιτεί στο ΠΜΣ «Φιλοσοφία και Τέχνες» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε υποτροφία για καλοκαιρινά μαθήματα γερμανικών στο  Πανεπιστήμιο Christian-Albrechts στο Κίελο της Γερμανίας.Επιπλέον, μετά τη λήξη των βασικών της σπουδών συνέχισε την εκπαίδευση της στο τμήμα Αγγλικής και Αμερικανικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris-Londron στο Salzburg της  Αυστρίας.

Στις λοιπές δεξιότητές της περιλαμβάνεται η γνώση γραφής και ανάγνωσης ελληνικής και αγγλικής γραφής Τυφλών, η Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, καθώς και η Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Έκανε την πρακτική της άσκηση στο Ινστιτούτο Goethe στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια Γερμανικών σε Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Κομοτηνής.

Ασχολείται με τη λογοτεχνία και την ποίηση και συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, όπως ο σύλλογος Κρητών « Ο Ψηλορείτης».

Στα πλαίσια της κοινωνικής δραστηριότητάς της, περιλαμβάνεται η συμμετοχή της σε εθελοντικά προγράμματα Erasmus + , καθώς και σε προγράμματα του Οργανισμού AIESECGreece.

Ο Κυριάκος Γκάζος ζει στην Κομοτηνή.Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής και υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Επί σειρά ετών εργάστηκε στα προγράμματα του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στα Τμήματα Διαπολιτισμικής Εκπαιδευτικής Στήριξης του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, στην ιδιωτική εκπαίδευση, στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ενώ διετέλεσε αξιολογητής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαρκούς γνώσης της Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Ελληνικού Πολιτισμού των υπηκόων τρίτων χωρών.

Το 2001 διορίστηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ως Δικαστικός Υπάλληλος, και σήμερα υπηρετεί στο Εφετείο Θράκης από την θέση του αναπληρωτή Προϊσταμένου του Ποινικού Τμήματος.

Αγωνίστηκε στην ομάδα βόλεϊ του Πανθρακικού, είναι από τα παλαιότερα μέλη της δρομικής κοινότητας της πόλης μας, με συμμετοχές σε ημιμαραθωνίους και μαραθωνίους και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης. Είναι, επίσης, Γραμματέας της ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνής και αναπληρωτής Πρόεδρος του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Είναι παντρεμένος κι έχει ένα γιό.

Η Μαρία Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Κομοτηνή και είναι Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος.

Αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στην Ελλάδα, συνέχισε στην Ιταλία για να σπουδάσει ιατρική και έλαβε το πτυχίο της από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Ρώμης “LaSapienza”, το 1993 με άριστα.

Μέχρι το 1994 υπηρέτησε ως ιατρός αγροτικής περιοχής στην Ροδόπη. Από το 1995-1996 συνέχισε την ειδίκευση της στην Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και από το 1996-2001 συνέχισε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης την Μαιευτική Γυναικολογία, από όπου έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της τον Ιούνιο του 2001.

Έκτοτε, διατηρεί το ιδιωτικό της Ιατρείο Γυναικολογίας και Μαιευτικής  στην Κομοτηνή και από το 2022 είναι συνιδρύτρια και συνέταιρος του Ιατρείου Γυναικολογικής Αισθητικής GYNE.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικής Γυναικολογίας (ΕΜΓΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μ/Γ έχοντας και άδεια εκτέλεσης υπερήχων από το 2003 και Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης. Επιπλέον, από τον Αύγουστο του 2019 είναι μετεκπαιδευθείσα στην Αισθητική Γυναικολογία και Seniormember στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αισθητικής Γυναικολογίας (ESAG).

Η Μαρία είναι μητέρα δυο παιδιών και τα τελευταία  δέκα χρόνια δραστηριοποιείται δυναμικά σε φορείς και συλλόγους με έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Η Μαρία Χαμητίδου είναι 50 ετών και ζει στην Κομοτηνή.

Είναι Διπλωματούχος του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιού Θεσσαλονίκης και κάτοχος διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της ειδίκευσης Εγγείων Βελτιώσεων του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει διατελέσει από το 2011-2015 Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρ. & Τοπογράφων Μηχανικών του Τοπικού Τμήματος ΑΤΜ Ροδόπης, από το 2013-2019 Ταμίας και Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Θράκης και από το 2013-2019  ως μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Έχει εργαστεί ως ιδιώτης Μηχανικός σε Μελετητική Εταιρεία. Το 2001-2011 εργάσθηκε στην Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. στην Διεύθυνση Δημοσίων Έργων  και από το 2011 ως και σήμερα εργάζεται ως Προϊστάμενη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Α.Μ.-Θ..

Κατά την εικοσαετή της θητεία στο δημόσιο φορέα έχει ασχοληθεί με πολλά  συγχρηματοδοτούμενα και ευρωπαϊκά έργα.

Είναι μητέρα δύο παιδιών.

H Παγώνα Κόφα είναι 48 ετών και ζει στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επισκεπτών-τριών Υγείας Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Εργάζεται στη Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, με κύριο έργο την προσέλκυση και διατήρηση των εθελοντών αιμοδοτών και την ανάπτυξη προγραμμάτων αγωγής υγείας, τόσο στον μαθητικό όσο και στον γενικό πληθυσμό.

Στα 24 χρόνια ενεργής υπηρεσίας στο χώρο της υγείας απασχολήθηκε τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στην δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας αλλά και ως ερευνήτρια στο Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης παιδικών Ατυχημάτων της έδρας Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Χρήστος Σταθάκης γεννήθηκε το 1976 στην Κομοτηνή και οι γονείς του κατάγονται από τη Μέση Κομοτηνής.

Είναι Γεωπόνος με σπουδές στην Ιταλία και τη Βουλγαρία. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί κατάστημα με γεωπονικά είδη στα Παγούρια Κομοτηνής.

Επίσης είναι αγρότης, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση. Συνδυάζει τις γνώσεις και προσθέτοντας την αγάπη για τη παράδοση και τη φύση δημιουργεί προσφέροντας στον τόπο του.

Στα πλαίσια της κοινωνικής του δραστηριότητας αλλά και της αγάπης του για τον αθλητισμό είναι Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Αναγέννηση Παγουρίων. Με διαρκείς παρεμβάσεις φροντίζει να υποστηρίζει κοινωνικές δομές, που χρίζουν βοήθειας, όπου και όπως μπορεί.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό