Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, που αναβαθμίστηκε σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, και ισχύει μέχρι την Παρασκευή 26 Αυγούστου για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, θα συνεχιστούν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων αφορά στις παρακάτω περιοχές:

Α. Για τα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου (κυρίως τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη και τη Θάσο) από σήμερα νωρίς το βράδυ έως τις πρωινές ώρες αύριο, Πέμπτη.

Β. Για την Κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας και Ημαθίας καθώς και για τα παραθαλάσσια τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης) από σήμερα το βράδυ έως και τις προμεσημβρινές ώρες αύριο Πέμπτη.

Γ. Για τις Σποράδες, τη Θεσσαλία (κυρίως τους νομούς Μαγνησίας και Λάρισας), την Κεντρική και Βόρεια Εύβοια και τα βόρεια τμήματα της Ανατολικής Στερεάς (κυρίως τον νομό Φθιώτιδας) από σήμερα τη νύχτα έως και αύριο το βράδυ της Πέμπτης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της στο twitter (@EMY_HNMS).

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό