Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γρηγορίου Παπαεμμανουήλ (17-21 Ιανουαρίου)

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γρηγορίου Παπαεμμανουήλ (17-21 Ιανουαρίου)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, την εβδομάδα από Παρασκευή 14 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 είχε την ακόλουθη δραστηριότητα :

 

–  Δευτέρα 17 Ιανουαρίου : Είχε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης κ. Σταύρο Κεχαγιόγλου, όπου συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φορέας και διερευνήθηκαν πιθανές λύσεις

 

Είχε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του με τον κ. Γιώργο Φλώρο, Πρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Δράμας, την κα. Κική Ποιμενίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας των αγώνων και τον κ. Χρήστο Κηπουρό, Πρωταθλητή-Προπονητή Ποδηλασίας, αναφορικά με τους τρόπους συνδρομής της Αντιπεριφέρειας Δράμας στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δρόμου Ανδρών-Γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Δήμο Παρανεστίου στις 24-26 Ιουνίου.

 

Είχε συνάντηση με τον Θανάση Θαλασσινό (TAF FIXERS), παραγωγό κινηματογράφου, σχετικά με την κινηματογραφική ταινία που θα γυριστεί σε σημεία στη Δράμα, με πρωταγωνιστή τον Robert De Nirro.

 

– Τρίτη 18 Ιανουαρίου : Συναντήθηκε, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με την κα. Τζούλη Χαϊδά, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου και οι προοπτικές ανάπτυξής του ∙ ενός κλάδου τόσο σημαντικού για την τόνωση της τοπικής ανάπτυξης και της απασχόλησης.

 

– Τετάρτη 19 Ιανουαρίου : Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, με μέλη της διοίκησης της Undercurrent Κοιν.Σ.Επ., ομάδα που αποσκοπεί στην προώθηση της Τέχνης και του πολιτισμού μέσω της οργάνωσης και διεξαγωγής εκπαιδευτικών προγραμμάτων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Συζητήθηκαν οι τρόποι συνδρομής και υλικής και οργανωτικής υποστήριξης από την πλευρά της Αντιπεριφέρειας Δράμας στο επόμενο Undercurrent Multiverse Festival 2022.

 

– Απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση για την υπογραφή του Μνημονίου συνεργασίας για την Στήριξη Νεοφυών Επιχειρήσεων και Θερμοκοιτίδων,  από τον πρόεδρο Ε.Β.Ε. Αθηνών κ. Ιωάννη Μπρατάκο και του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανο Γεωργιάδη, στο χώρο της Δομής Στήριξης Ωφελουμένων LAB40, στον ισόγειο χώρο του Επιμελητηρίου Δράμας.

 

Οι δύο δομές συμφώνησαν σε κοινές δράσεις για την εξυπηρέτηση, ενίσχυση και ευδοκίμηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, μέσα από υπηρεσίες καθοδήγησης, προβολής και δικτύωσης, που θα ενδυναμώνουν το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και θα το μεταμορφώσουν σε ένα εκσυγχρονισμένο και γόνιμο οικοσύστημα.

 

Ο επιχειρηματικός επιταχυντής Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας, ο πρώτος που λειτούργησε στην Περιφέρεια, απευθύνεται σε φιλόδοξα άτομα ή ομάδες που έχουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και θέλουν να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν το επιχειρηματικό τους σκεπτικό, διαμορφώνοντας μία επιτυχημένη εισαγωγή στην αγορά.

 

Συμμετείχε με τηλεδιάσκεψη σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κατά την οποία ο Περιφερειάρχης κ.Χρήστος Μέτιος έθεσε το πλαίσιο για το πώς θα κινηθεί η Διοίκηση της Περιφέρειας το επόμενο διάστημα.

– Πέμπτη 20 Ιανουαρίου : Είχε συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Σωματείου Εκπαιδευτών Σχολών Οδηγών Δράμας, για προβλήματα του κλάδου, ιδιαίτερα, τη λειτουργία τους στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από τη μετάδοση του κορωνοϊού.

 

Είχε σύσκεψη, στην Αίθουσα Αυτοδιοίκησης της Π.Ε. Δράμας. με τη Δ.Ε.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Δράμας, όπου σε πνεύμα ενότητας και με διάθεση συνεργασίας, συζητήθηκε ο συντονισμός ενεργειών και δράσεων της με τη Διοίκηση της Περιφέρειας μας, για όλα τα σημαντικά αναπτυξιακά και κοινωνικά ζητήματα του τόπου.

 

Επισκέφθηκε το Δήμο Παρανεστίου, όπου μαζί με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστο Παπαθεοδώρου, είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Αναστάσιο Καγιάογλου και πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία σε διάφορα σημεία του Δήμου, όπου χρειάζονται τεχνικές παρεμβάσεις και εκπόνηση τεχνικών έργων από την πλευρά της Περιφέρειας, ενώ συζητήθηκαν και θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος.

 

Επίσης, είχε συνανατήσεις εργασίας, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο,  με τον Πρόεδρο Κοινότητας Ποταμών κ. Ιωάννη Αρχοντόπουλο και Σκαλωτής κ. Θεόδωρο Σαλωνίδη για τρέχοντα τοπικά θέματα.

 

Αυτήν την εβδομάδα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ .Παπαεμμανουήλ εκκλησιάστηκε, μαζί με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. κ.Χρήστο Παπαθεοδώρου στους πανηγυρίζοντες Ιερούς Ναούς Αγίου Αθανασίου Δοξάτου και Αγ.Ευγενίου Τραπεζουντίου Αρκαδικού.

 

Τέλος, έκοψε τις Αγιοβασιλόπιτες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, μαζί με τη Διευθύντρια κα. Ιωάννα Σαρίγκολη, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Δράμας, μαζί με τη Διευθύντρια της Υπηρεσίας κα. Ελισάβετ Θεοδωρίδου και του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας μαζί με την Πρόεδρο κα. Αναστασία Καμπάνταη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους διευθυντές όλων των υπηρεσιών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό