Διαδικτυακή Εκδήλωση της ΓΕΚ με θέμα: “Επισιτιστική κρίση: Μύθος ή Πραγματικότητα”

Διαδικτυακή Εκδήλωση της ΓΕΚ με θέμα: “Επισιτιστική κρίση: Μύθος ή Πραγματικότητα”

Διαδικτυακή Εκδήλωση διοργανώνει η Παράταξη του ΓΕΩΤΕΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΓΕΚ)

την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, στις 18:45, με θέμα: “Επισιτιστική κρίση: Μύθος ή Πραγματικότητα;“.

 

Η εκδήλωση, αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς πετυχημένων εκδηλώσεων-συζητήσεων της ΓΕΚ με θέματα επικαιρότητας που απασχολούν όχι μόνο τη γεωτεχνική κοινότητα, αλλά ολόκληρη την κοινωνία.

Αν είναι κάτι, το οποίο σίγουρα βάζει το αποτύπωμα του στην πρωτογενή παραγωγή κατά την τρέχουσα περίοδο, αυτό είναι σίγουρα η αύξηση του κόστους παραγωγής σε μια σειρά προϊόντων βασικής διατροφής και ιδιαίτερα η κατακόρυφη αύξηση της τιμής της ενέργειας. Η πραγματικότητα αυτή συνδυασμένη και με την όξυνση του προβλήματος λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η οποία χαρακτηρίζεται από ορισμένους ως ο “σιτοβολώνας” της Ευρώπης, αλλά ταυτόχρονα και της επιβολής του εμπορικού εμπάργκο στη Ρωσία που στερεί την εισαγωγή σιτηρών και λιπασμάτων, οδηγεί αρκετούς να υιοθετήσουν την άποψη ότι ο κίνδυνος της επισιτιστικής κρίσης στη χώρα μας είναι προ των πυλών.

Είναι όμως τα πράγματα έτσι;

Το ερώτημα αυτό θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε με τη βοήθεια εκλεκτών προσκεκλημένων ομιλητών και όσων μας τιμήσετε με την συμμετοχή σας!

Η εκδήλωση δημιουργεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία εξαγωγής συμπερασμάτων που θα βοηθήσουν, όχι μόνο τη ΓΕΚ στη διαμόρφωση θέσης για το ουσιαστικό αυτό ζήτημα, εάν υφίσταται, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία στην ανάδειξη τρόπων υπέρβασης του προβλήματος αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του Zoom, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/82306803594?pwd=45exvuQtXrBf5wHN13AQzkbwx7J1lD.1

 

Πρόγραμμα Εκδήλωσης Επισιτιστικη Κριση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό