Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στην Κομοτηνή

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στην Κομοτηνή

Διακοπές ρεύματος θα συμβούν αύριο στην Κομοτηνή, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε). Συγκεκριμένα ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί στο κοινό του Νομού Ροδόπης, ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των δικτύων, θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος όπως παρακάτω:

την Κυριακή 03-04-2022,

  • Από τις 08.00 έως 14.30 στην Κομοτηνή στις οδούς Φιλιππουπόλεως από Λεωφ.Ηρώων έως Αίμου, Αρσινόης, Αλκαίου και Λέσβου
  • Από τις 08.00 έως 13.00 στην Κομοτηνή στην οδό Φιλιππουπόλεως από Αίμου έως Γιαννιτσών, επίσης στη οδό Βλαχάβα, Αγαθουπόλεως και Αδ.Δ στην οδό Μεσημβρίας.
  • Από τις 08.00 έως 10.00 στην Κομοτηνή στις οδούς Μήδειας, Μερσίνης και Λαβυρίνθου.

Όπως διευκρινίζει ο ΔΕΔΔΗΕ, το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν. Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό