Διακρίσεις για τον Ηρόδικο σε Διεθνές meeting Κολύμβησης

Διακρίσεις για τον Ηρόδικο σε Διεθνές meeting Κολύμβησης

Αρκετές διακρίσεις και πολλά ρεκόρ συνοδεύουν τους αθλητές μας στην επιστροφή τους από το διεθνές meeting κολύμβησης IDM (International Deutsche Meisterschaften Para Swimming) που διεξήχθη στο Βερολίνο στις 31 Μαρτίου – 3 Απριλίου.

Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσαν η αθλήτρια μας Ευθυμία Γκουλή στα 50μ. πρόσθιο της κατηγορίας SB8 καθώς και η αθλήτρια μας Μαρίνα-Νικολέτα Λαζαρίδου η οποία σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων στα 400μ. ελεύθερο της κατηγορίας S9.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και ο αθλητής μας Αλέξανδρος Λεργιός σημειώνοντας την τελευταία μέρα της διοργάνωσης πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα της κατηγορίας S5.

Δυο χρυσά μετάλλια κέρδισε ο Δημήτρης Καρυπίδης στην κατηγορία S1 στα 50μ. και 100μ. ύπτιο, πιάνοντας και το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στα ίδια αγωνίσματα και στη 2η θέση ακολούθησε ο αθλητής μας Νίκος Κοντού όπου στην πρώτη του συμμετοχή σε διεθνής κολυμβητικούς αγώνες εκτός από τα δυο ασημένια μετάλλια που κέρδισε, κατάφερε και αυτός να πιάσει τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τέλος ακόμα ένας αθλητής μας ανέβηκε στο βάθρο αυτών των αγωνισμάτων. Ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. και 100μ. ύπτιο της κατηγορίας S1.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Ανάλογη επιτυχία να έχουν και στις μελλοντικές τους υποχρεώσεις !

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό