Διακριθέντες μαθητές του 82𝜊𝜐 Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ», διεξαγωγή 39𝜂𝜍 Μαθηματικής Ολυμπιάδας «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» και διεξαγωγή 4 𝜊𝜐 Πανελλήνιου Διαγωνισμού «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»

Διακριθέντες μαθητές του 82𝜊𝜐 Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ», διεξαγωγή 39𝜂𝜍 Μαθηματικής Ολυμπιάδας «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» και διεξαγωγή 4 𝜊𝜐 Πανελλήνιου Διαγωνισμού «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»

Διαγωνισμοί ΘΑΛΗΣ & ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

  • Μαθητές του Νομού Ροδόπης που διακρίθηκαν στον 82𝜊 Πανελλήνιο Διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ»:

Α’ Λυκείου Τσακμάκης Βασίλειος 1ο ΓΕΛ Κομοτηνής

Β’ Λυκείου Μουσκοΐδης Ευθύμιος 2ο ΓΕΛ Κομοτηνής

Οι παραπάνω μαθητές προκρίνονται στην 39𝜂 Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ε.Μ.Ε. Ροδόπης συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές που διαγωνίστηκαν στον διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ» και ιδιατέρως τους μαθητές που προκρίθηκαν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ». Τους ευχόμαστε επιτυχία και λαμπρές επιδόσεις.

Το Παράρτημα Ε.Μ.Ε. Ροδόπης θα είναι και φέτος εξεταστικό κέντρο για τον καινοτόμο διαγωνισμό «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ». Αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορούν να βρεθούν στο επίσημο site του διαγωνισμού. Διαγωνισμός ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

  • Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022. Για την φετινή χρονιά ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό απαιτείται συνδρομή στο περιοδικό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (κόστος 10 ευρώ).
  • Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο Παράρτημα Ε.Μ.Ε. Ροδόπης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας για να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής στον διαγωνισμό.

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022. Σημειώσεις Σε περίπτωση που δεν λειτουργούν οι σύνδεσμοι του εγγράφου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους αναλυτικούς συνδέσμους:

  1. Επίσημο site διαγωνισμού ΠΥΘΑΓΟΡΑ: http://www.hms.gr/pythagoras/ 2. Ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας: https://forms.gle/iiB7SFUdivhvY1Nk9 Εκ μέρους της Δ.Ε.

Ο Πρόεδρος Νικολαΐδης Νικόλαος

Ο Γενικός Γραμματέας Ψαθάς Αναστάσιος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό