Διεθνή ΜΜΕ: «Ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο»

Διεθνή ΜΜΕ: «Ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο»

Τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας, στηλιτεύοντας τη στάση του τούρκου προέδρου.

Τελευταία -χρονικά- η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία τιτλοφορεί άρθρο «Ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο», επικαλούμενη τις απειλές του Ερντογάν προέδρου ότι μπορεί ξαφνικά να έρθει το βράδυ στη χώρα μας…

Όπως αναφέρει σχετικά «με τις αιχμηρές αυτές δηλώσεις, ο πρόεδρος της Τουρκίας απείλησε το Σαββατοκύριακο τη γείτονά του στην ΕΕ, Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στη Σαμψούντα στη Μαύρη Θάλασσα, ο Ερντογάν εξέφρασε το θυμό του για τους ελληνικούς στρατιωτικούς ελιγμούς την περασμένη εβδομάδα. Τα ελληνικά στρατεύματα αεράμυνας στο ανατολικό Αιγαίο στόχευσαν τουρκικά μαχητικά».

Στο σημείο αυτό, η γερμανική εφημερίδα σημειώνει πως «τον Μάρτιο, η ένταση της συνεχιζόμενης διαμάχης μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας για ορισμένα νησιά του Αιγαίου μειώθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο δύο μήνες αργότερα και οι δύο χώρες συνέχισαν τους στρατιωτικούς ελιγμούς τους στην περιοχή».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό