Διημερίδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ροδόπης « Οι Τρεις Ιεράρχες» «Το Φαινόμενο του Ναζισμού και η Διδασκαλία της Ιστορίας της Περιόδου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση»

Διημερίδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ροδόπης « Οι Τρεις Ιεράρχες» «Το Φαινόμενο του Ναζισμού και η Διδασκαλία της Ιστορίας της Περιόδου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση»

Διημερίδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ροδόπης « Οι Τρεις Ιεράρχες»
«Το Φαινόμενο του Ναζισμού και η Διδασκαλία της Ιστορίας της Περιόδου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση»

 4 και 5 Νοεμβρίου, 18:00 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Ροδόπης « Οι Τρεις Ιεράρχες » πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας, Έρευνας και Εφαρμογών στην Εκπαίδευση του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, διημερίδα με θέμα « Το Φαινόμενο του Ναζισμού και η Διδασκαλία της Ιστορίας της Περιόδου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση», την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Οι εισηγήσεις της διημερίδας θα γίνουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και ώρα 18:00:

Παληκίδης Άγγελος –  Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΙΕ/ΔΠΘ

«Γιατί να μιλήσουμε στο σχολείο για τον ναζισμό σήμερα»

Μαυροσκούφης Δημήτριος – Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ

«Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Κατοχή, 1941-1944»

Ριτζαλέος Βασίλειος – ΕΔΙΠ ΤΓΦΠΠΧ ΔΠΘ

«Η εβραϊκή Κοινότητα στην Κομοτηνή, 16ος 20ος αιώνας»

Η διημερίδα γενικότερα περιλαμβάνει εισηγήσεις, βιωματικά σεμινάρια και ιστορικό περίπατο και σ’ αυτή συμμετέχουν ως εισηγήτριες/τές μέλη του διδακτικού προσωπικού και ερευνήτριες/τές πανεπιστημιακών τμημάτων του ΔΠΘ, του ΑΠΘ, του ΕΚΠΑ, ενώ συνεργάζονται στη διοργάνωση των βιωματικών σεμιναρίων και μάχιμοι εκπαιδευτικοί της περιοχής μας, μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Οι Τρεις Ιεράρχες».

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Ροδόπης « Οι Τρεις Ιεράρχες».

: 2531022589

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό