Δημήτρης Χαρίτου για την 25η Μαρτίου: Το μήνυμα της εθνικής μας επετείου είναι να σταματήσει ο πόλεμος και να επικρατήσει η ειρήνη

Δημήτρης Χαρίτου για την 25η Μαρτίου: Το μήνυμα της εθνικής μας επετείου είναι να σταματήσει ο πόλεμος και να επικρατήσει η ειρήνη

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Κομοτηνή, παρακολούθησε την παρέλαση και στο μήνυμά του τόνισε:

Ο εορτασμός της εθνικής μας επετείου φέτος συμπίπτει με την κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία, γι’ αυτό και το μήνυμά μας δε μπορεί να είναι άλλο από το να σταματήσει ο πόλεμος, να επικρατήσει η ειρήνη, η ασφάλεια και η σταθερότητα στην περιοχή. Οι εξελίξεις αυτές πρωτίστως μας αφορούν γιατί η χώρα μας δέχεται αμφισβητήσεις και απειλές. Γι’ αυτό το μήνυμα της εθνικής μας επετείου για ομοψυχία είναι ιδιαίτερα επίκαιρο.

Στη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε με την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια να σαρώνουν τα νοικοκυριά, η σημερινή κυβέρνηση αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των λαϊκών αναγκών, να προστατέψει τα λαϊκά εισοδήματα, να διαφυλάξει την κοινωνική συνοχή. Παρακολουθήσαμε σήμερα, μετά από καιρό, να παρελαύνουν τα νέα παιδιά, οι μαθητές μας αγόρια και κορίτσια, οι άνδρες και οι γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Θέλω να τους συγχαρώ και ευχηθώ σε όλους και σε όλες τους συμπολίτες μου Χρόνια Πολλά!

Το βίντεο με το μήνυμα του βουλευτή:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό