ΔΚΕΠΠΑΚομοτηνής: Ευχαριστήριο της Προέδρου Νατάσας Λιβεριάδου σε όσους συμμετείχαν στο άκρως επιτυχημένο We Grow Kids Festival

ΔΚΕΠΠΑΚομοτηνής: Ευχαριστήριο της Προέδρου Νατάσας Λιβεριάδου σε όσους συμμετείχαν στο άκρως επιτυχημένο We Grow Kids Festival

Το 2ήμερο We Grow Kids Festival στην Κομοτηνή τελείωσε, αλλά οι εντυπώσεις και οι αποτυπώσεις που άφησε στις ψυχές των παιδιών-κι όχι μόνο- είναι μεγάλες και υπέροχες!! Σ’ αυτό το διήμερο οι μικροί Κομοτηναίαοι ψυχαγωγήθηκαν, μορφώθηκαν, ενημερώθηκαν, έπαιξαν, διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους, σ’ ένα περιβάλλον κατάλληλα διαμορφωμένο και με τη συμμετοχή φορέων, συλλόγων, επιχειρηματιών της περιοχής, αλλά και πολλών εθελοντών!
Γι αυτό το λόγο η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚομοτηνής απεθύνει ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσους συμμετείχαν στην δράση αυτή:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η πρόεδρος και το ΔΣ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, ευχαριστούν και δημόσια, όλους όσοι συμμετείχαν στο WeGrow Kids Festival
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις εθελόντριες και τους εθελοντές που έδωσαν τον χρόνο, τη δουλειά και την ψυχή τους, την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, το τμήμα Σαμαριτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους Συλλόγους, τις επιχειρήσεις και τους φορείς που συμμετείχαν, τους χορηγούς για τις υπηρεσίες τους και τα καλλιτεχνικά σχήματα που συμμετείχαν και φέτος με μεγάλη επιτυχία.
Μία ιδιαίτερη αναφορά, πρέπει να γίνει για το προσωπικό στη Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος που εργάστηκαν όλο αυτό το διάστημα για να φέρουν σε πέρας όλες αυτές τις εργασίες που απαιτούνται.
Και φυσικά, στις κυρίες του θεσμού, την Ελευθερία Κυρέζογλου και τη Χριστίνα Σόφτα για τη σύλληψη και την εκτέλεση όλου αυτού του σπουδαίου προγράμματος για το οποίο ήδη μιλάει όλη η Ελλάδα.
Το ευχαριστήριο θα ήταν ελλιπές, αν δεν ευχαριστούσαμε και όλους εσάς, τα χιλιάδες παιδιά και τους γονείς τους, που αγκαλιάσατε και φέτος το φεστιβάλ, συμμετέχοντας και στηρίζοντας ένα τεράστιο πολιτιστικό γεγονός που έγινε πλέον θεσμός για την πόλη μας!
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΚΕΠΠΑΚ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΔΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό