Δοκιμάζεται από την πύρινη κόλαση και ο νομός Ροδόπης! Ήχησε το 112 για τους οικισμούς Σώστη, Μέγα Πιστού και Άνω Δροσίνης (video)

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία ενημερωνει τους κατοίκους του Σώστη και του Μέγα Πιστού να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Η εικόνα της κόλασης μιλάει από μονη της.
(φωτο: Ηλίας Μπούκας-FB)
Μεγάλη η εστία της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή πάνω από τον οικισμό του Σώστη Ν. Ροδόπης, ενώ ξεκίνησε από το ύψος του Μίσχου. Η φωτιά απείλησε  ήδη τον εν λόγω οικισμό και τον οικισμό του Μέγα Πιστού, με πληροφορίες να λένε πως ήδη καίγονται σπίται. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν, αλλά το έργο τους δυσκολεύουν τα πολλά μποφόρ που πνέουν σε όλη τη Θράκη σήμερα… Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών δέχτηκαν το μήνυμα του 112, ενώ οι αστυνομικοί έχουν ήδη σπεύσει και τους ενημερώνουν για τον τρόπο με τον οποίο θα διαφύγουν..
Νωρίτερα άλλη μία εστία ξέσπασε στον οικισμό της Άνω Δροσίνης Ν. Ροδόπης.
Στο σημείο βρίσκεται και ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Τσαλικίδης, ο οποίος ενημέρωσε από νωρίς τους αρμόδιους, όμως εναέρια μέσα δεν φάνηκαν για την ώρα…
Ο φόβος όλων είναι οι πολλές εστίες- που όσο περνάει η ώρα πολλαπλασιάζονται- ώστε δεν θα επαρκούν κάποια στιγμή τα μέσα για την κατάσβεσή τους..!!
Τo βίντεο είναι από την εστία στα ορεινά του Σώστη, όπως φαίνεται από τον δρόμο Κομοτηνής- Φαναρίου, στο ύψος της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Βαθυρρύακα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό