Δράμα: Ανοίγει τις πύλες του το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας στο Δημοτικό Κήπο της πόλης (video)

Δράμα: Ανοίγει τις πύλες του το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας στο Δημοτικό Κήπο της πόλης (video)

Ο Δημοτικός Κήπος Δράμας θα φιλοξενήσει το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας, ένα γαστρονομικό γεγονός που προωθεί την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και των προϊόντων του Νομού Δράμας.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023 και διοργανώνεται από την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας, το Επιμελητήριο Δράμας και τον Σύλλογο Επισιτιστών Δράμας.

Φέτος το Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας θα έχει και μια ακόμα διάσταση, αυτή της αλληλεγγύης και της στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές στη Θεσσαλία και τον Έβρο. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει τον πραγματικό πυρήνα της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης καθώς και δράση για ακόμη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της κοινωνίας. Συγκεκριμένα, τα  έσοδα  από την διοργάνωση θα διατεθούν  για την  στήριξη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην περιοχή του Έβρου.

Αυτή η κίνηση αντικατοπτρίζει τη δέσμευση  να συμβάλλουμε στην βοήθεια όσων έχουν πληγεί και να στηρίξουμε τις προσπάθειες ανασυγκρότησης των πληγέντων περιοχών. Με τη συνεργασία και την αλληλεγγύη μας, μπορούμε να φέρουμε ανακούφιση και ελπίδα σε όσους το έχουν ανάγκη. Το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας αναμένεται να αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις γεύσεις της περιοχής, αλλά και να γνωρίσουν τα πολύτιμα τοπικά προϊόντα του Νομού Δράμας.

Παράλληλα, σε επιλεγμένα σημεία θα μπορούν να ενισχύσουν την φιλανθρωπική μας προσπάθεια, είτε αγοράζοντας κάποιο προϊόν, είτε καταβάλλοντας ένα συμβολικό ποσό.

Πηγή: enanews.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό