Δράμα: Παρουσίαση Βιβλίου «7 Θυσίες για το Φιλί του» της Αλεξάνδρας Κουρκούδιαλου

Δράμα: Παρουσίαση Βιβλίου «7 Θυσίες για το Φιλί του» της Αλεξάνδρας Κουρκούδιαλου

Το Writer’s Agency Bookguru.gr και το Βιβλιοπωλείο Βιβλιογνώση σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αλεξάνδρας Κουρκούδιαλου «7 θυσίες για το φιλί του» στο Café Bar Αίγλη (Βεργίνας 100) στη Δράμα,  Παρασκευή 8/12 στις 7μμ.

Για το βιβλίο αλλά και για τη συγγραφέα μιλά η Φωτεινή Δημίου, Life & Business Coach. Η ηθοποιός Σίσσυ Σισμανίδου διαβάζει αποσπάσματα αλλά και συντονίζει την παρουσίαση. Την παρουσίαση κοσμεί μοναδικά με την υπέροχη φωνή της η πιανίστας και τραγουδίστρια Ρία Ιωαννίδου.

Χορηγοί Επικοινωνίας: BIBΛΙΟΓΝΩΣΗ, TEST4U, BOOKGURU.GR

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου: 

Ενα δεκατριάχρονο κορίτσι, η Αρτέμιδα, έχει κάνει συνήθειά της να «κρυφακούει» τους τσακωμούς της Αιμιλίας με το σύζυγό της, αλλά και να κατασκοπεύει τον γοητευτικό εργένη, Αλέξη, που μένει στην ίδια περιοχή. Ένα μοιραίο ατύχημα θα σταθεί η αφορμή να τους φέρει κοντά και να τους  δέσει με ένα μαγικό νήμα. Οι πιο απόκρυφες πτυχές των χαρακτήρων των ηρώων, ξεδιπλώνονται διαρκώς και καθηλωτικά εμπρός στα μάτια του αναγνώστη μέσα από τα άγρυπνα μάτια ενός κοριτσιού που λίγο αργότερα μεταμορφώνεται σε μία ποθητή γυναίκα που κάνει σκοπό της ζωής της, τις ζωές τους. Μία γυναίκα που περικυκλώνει τις ζωές όλων των ηρώων με έναν μοναδικό τρόπο.

Τα κεφάλαια της ζωής της Αρτέμιδας σφραγίζονται κάθε φορά με το ίδιο αναπάντητο ερώτημα: «Nα θυσιαστεί η ίδια ή να συνεχίσει να θυσιάζει όσους την αγάπησαν, για να κερδίσει το φιλί του;»

Το «7 θυσίες για το φιλί του» είναι ένας ύμνος στον έρωτα όλων των ανθρώπινων χαρακτήρων: Αδικαιολόγητα βίαιος, απίστευτα ρομαντικός, σκοτεινός, πλατωνικός ή σαρκικός, ο έρωτας στην κοινωνία του «Κύκλου των Άλφα».

Θυσία της έφηβης προς την θεά Αρτέμιδα:

Και  το αίμα της κατάπια και έρωτες γεννήθηκαν.

Σου έχω φυλάξει, έλα, να πιείς σε προσκαλώ! Μια θυσία αρκούσε, για να χορτάσουμε και οι δυό.

Πηγή: dramania.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό