Εγκαινιάστηκε το έργο για την αποκατάσταση του δρόμου προϋπολογισμού 4,3 εκ. €

Εγκαινιάστηκε το έργο για την αποκατάσταση του δρόμου προϋπολογισμού 4,3 εκ. €

Εγκαινιάστηκε με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, αρμόδιο για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος  τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο και τον Δήμαρχο Σουφλίου, το έργο του Δήμου Σουφλίου για την αποκατάσταση του δρόμου Μικρό Δέρειο – Ρούσσα – Γονικό μετά τις καταστροφές που υπέστη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Ιουνίου 2020, προϋπολογισμού 4,3 εκ. €.
Πρόκειται για ένα έργο που είναι αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας του Δήμου Σουφλίου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Κυβέρνησης, ο Δήμος Σουφλίου έκανε τη μελέτη του έργου, η Περιφέρεια υπέβαλε το αίτημα του Δήμου στο Υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο ενέκρινε τη χρηματοδότηση του έργου μέσα από τις ετήσιες πιστώσεις της Περιφέρειας.
Σε ανάρτηση του στο ΦΒ για το θέμα αυτό ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος αναφέρει :

“Πρόκειται για ένα έργο που είναι αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας του Δήμου Σουφλίου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Κυβέρνησης:

ο Δήμος Σουφλίου έκανε τη μελέτη του έργου, η Περιφέρεια υπέβαλε το αίτημα του Δήμου στο Υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο ενέκρινε τη χρηματοδότηση του έργου μέσα από τις ετήσιες πιστώσεις της Περιφέρειας.
Συγχαίρω το Δήμο Σουφλίου για τον άμεσο σχεδιασμό του έργου μετά τις καταστροφές και την ταχεία ολοκλήρωσή του και ευχαριστώ το Δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο για την τιμητική πλακέτα που μου απένειμε”.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό