Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ : Μεγάλη προσέλευση, παράταση λόγω συμμετοχής

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ : Μεγάλη προσέλευση, παράταση λόγω συμμετοχής

Η προσέλευση στις εκλογές για νέο πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ κέρδισε το στοίχημα της συμμετοχής του κόσμου αφού έχουν ήδη ψηφίσει περισσότεροι από τις προηγούμενες εκλογές του 2017….

Μάλιστα λόγω της μεγάλης συμμετοχής, η ΕΔΕΛΑΠ αποφάσισε να πάρει η  διαδικασία παράταση μίας ώρας (ως τις οκτώ το βράδυ), ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί και νέα παράταση μισής ώρας, σε περίπτωση που συνεχίζουν να υπάρχουν ουρές έξω από εκλογικά τμήματα.

Παράλληλα, η  Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) δίνει οδηγίες για το ενδεχόμενο έλλειψης ψηφοδελτίων στα εκλογικά τμήματα λόγω της μεγάλης προσέλευσης.

«Επειδή διαπιστώνουμε πολύ αυξημένη συμμετοχή και προσέλευση ψηφοφόρων, όπου υπάρχει έλλειψη ψηφοδελτίων θα φωτοτυπούνται αντίγραφα των ψηφοδελτίων, τα οποία θα σφραγίζονται και θα μονογράφονται από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και στη συνέχεια θα παραδίδονται στους προσερχόμενους ψηφοφόρους, προκειμένου να διευκολυνθεί η εκλογική διαδικασία. Σε περίπτωση που υπάρχει και έλλειψη φακέλων, και δεν υπάρχει δυνατότητα να ανευρεθούν άλλοι, τα ψηφοδέλτια θα διπλώνονται στα τέσσερα και θα σφραγίζονται και μονογράφονται στην πίσω πλευρά από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και στη συνέχεια θα ρίχνονται στη κάλπη» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό