Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών από την World First Response – WFR

Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών από την World First Response – WFR

Στη Δράμα, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, διοργανώθηκε επιτυχώς από την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, η δεύτερη κατά σειρά εκπαίδευση πρώτων βοηθειών από την World First Response – WFR, με πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης – European Resuscitation Council (ERC). Τα προγράμματα εστίασαν ενδεικτικά στην αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής (BLS – καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση), στην ασφαλή χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, στην αντιμετώπιση της πνιγμονής και στη διαχείριση του τραύματος. Επίσης, το σεμινάριο εστίασε και στην αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών σε παιδιά και βρέφη. Κατά την εκπαίδευση τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα περί COVID-19.

«Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, όπου έλαβε χώρα η εκπαίδευση.

Η Ένωσή μας θα διοργανώσει το προσεχές χρονικό διάστημα και άλλες παρόμοιες εκπαιδεύσεις στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειάς μας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό