
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός- Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής: Από την Κομοτηνή… στη Βενεζουέλα!
Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στη Βενεζουέλα, τέσσερις εθελοντές
του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αναχώρησαν για να ενταχθούν σε ανθρωπιστική αποστολή του Ερυθρού Σταυρού, προσφέροντας τις γνώσεις, την εμπειρία και την εκπαίδευσή τους εκεί όπου οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες.
Πίσω από αυτό το ταξίδι δεν κρύβεται απλώς η τύχη. Κρύβονται χρόνια εκπαίδευσης, αμέτρητες ώρες εθελοντικής προσφοράς, απαιτητικές ασκήσεις, συνεχής εξέλιξη και μια βαθιά δέσμευση στις ανθρωπιστικές αξίες του Ερυθρού Σταυρού. Κάθε στιγμή που αφιέρωσαν όλα αυτά τα χρόνια τούς οδήγησε σε αυτή την αποστολή.
Για εμάς δεν είναι απλώς τέσσερις εθελοντές.
Είναι τέσσερις άνθρωποι της οικογένειάς μας.
Σήμερα, αυτή η οικογένεια βλέπει τέσσερα δικά της μέλη να ταξιδεύουν στη Βενεζουέλα, μεταφέροντας μαζί τους όχι μόνο τον εξοπλισμό και τις γνώσεις τους, αλλά και τις αξίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής και της ίδιας της ανθρωπιάς.
Καλή δύναμη στη Βενεζουέλα.
Η Κομοτηνή ταξιδεύει μαζί σας
