Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής: Οδηγίες για την Black Friday, αλλά και για την τελευταία Κυριακή του Νοέμβρη (26/11)

Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής: Οδηγίες για την Black Friday, αλλά και για την τελευταία Κυριακή του Νοέμβρη (26/11)

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, η «Black Friday». Πρόκειται για μια προωθητική ενέργεια και αφορά όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. Η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική.
Υπενθυμίζουμε, ότι για την διενέργεια των προσφορών θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς στα σημεία όπου πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα, η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων με αναφορά στην κατάλληλη μονάδα μέτρησης ανά προϊόν.
Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 5039/2023 τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου, δηλαδή την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 και με προτεινόμενο ωράριο, από τον Εμπορικό Σύλλογο , για τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν, από τις 11.00 έως τις 15.00.
Η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής προς τα μέλη του είναι τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 .
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑ,ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ !!!
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό