Ένας εξωγήινος στην βουλή

Ένας εξωγήινος στην βουλή

Ένας εξωγήινος στην βουλή

Ερχόμαστε ειρηνικά από έναν γαλαξία πολύ μακριά, είμαστε εδώ, στον πλανήτη σας, χιλιάδες χρόνια και σας παρακολουθούμε. Αποφασίσαμε να μιλήσουμε μόνο στους έλληνες, καθότι είστε ο πιο ενδιαφέρον λαός και επιλέξαμε να εμφανιστούμε στην βουλή σας. Δεν μας εξέπληξε πως πριν λίγες ημέρες, μίλησαν εδώ και ναζί και αυτό διότι στα τελευταία 200 χρόνια της ιστορίας σας, είδαμε πολλά περίεργα. Κάνατε μια επανάσταση και αφού απελευθερωθήκατε, στα πράγματα βρέθηκαν οι κοτζαμπάσηδες, οι οποίοι δεν την ήθελαν και πολύ την επανάσταση. Πάνω από ένα αιώνα μετά, σκλαβωθήκατε πάλι, από ναζί και φασίστες αυτή την φορά. Μετά την απελευθέρωση, στα πράγματα ξανά ήρθαν συνεργάτες των κατακτητών και οι κοτζαμπάσηδες. Μερικές δεκαετίες πριν, σας κάθισε στον σβέρκο ένα στρατιωτικό καθεστώς. Περιέργως, μετά την επάνοδο της δημοκρατίας, πάλι οι κοτζαμπάσηδες και συνεργάτες της χούντας, βρέθηκαν να κάνουν τα κουμάντα.

Αυτό μας εξέπληξε, καθώς άλλα καταλάβαμε από την χιλιόχρονη ιστορίας σας. Και σήμερα ακόμη, αν και από τους ναζί περάσατε πολλά, πάλι δείχνετε μια εύνοια σε ναζί. Βέβαια, την ίδια εύνοια δείχνουν και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, αν και αυτές είχαν δεινοπαθήσει από ναζί. Αυτό μας οδήγησε να εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνετε τις ειδήσεις. Βλέπουμε πως τηλεοράσεις, ιστοσελίδες στο ιντερνέτ, εφημερίδες, περιοδικά, όλα ελέγχονται από κοτζαμπάσηδες, από ισχυρούς τους χρήματος οι οποίοι παρεμβαίνουν στα πολιτικά πράγματα. Τελικά, αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε, ποιος κάνει κουμάντο στον τόπο σας, κάτι τέτοιο είχε αναρωτηθεί και ένας παλιός σας πολιτικός. Εξετάσαμε επίσης και την αναπτυξιακή πορεία της χώρα σας, σε συνδυασμό με γεωγραφικά και δημογραφικά στοιχεία. Μας εξέπληξαν όσα παρατηρήσαμε. Είστε μοναδικό παράδειγμα χώρας που στην πρωτεύουσα της ζουν το 60% των κατοίκων της, υπάρχει το 70% της οικονομικής δραστηριότητας, το 100% σχεδόν, των καλών τεχνών, των εθνικών τηλεοπτικών σταθμών και των εφημερίδων. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα, αν και εσείς συχνά λέτε το αντίθετο, άγνωστο γιατί.

Πρόσφατα, χρεοκοπήσατε αρκετές φορές, αλλά αν και σας το είπαν οι δανειστές σας, οι πλούσιοι, οι κοτζαμπάσηδες, συνεχίζουν να μην πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν και έτσι, αν και οι περισσότεροι δεν έχετε πολλά ή έχετε λίγα, πληρώνετε την πιο ακριβή ενέργεια, τα πιο ακριβά καύσιμα και τους περισσότερους φόρους σε αυτά που ονομάζετε σούπερ μάρκετ. Η οικονομία σας έχει κατακλυστεί από πολυεθνικές που σας παίρνουν τα λεφτά και τα πάνε σε άλλες χώρες για κατανάλωση ή επενδύσεις. Σας μάθανε να πίνετε ξένες μπύρες, ουίσκι, βότκα, μέχρι και για το δικό σας κρασί, μούστο φέρνετε από το εξωτερικό. Καταστρέψατε την δική σας βιομηχανία και τώρα τα αγοράζετε όλα από έξω.

Αντί για αγροτικά προϊόντα, τα οποία τρώγονται, καλλιεργείτε βιομηχανική πρώτη ύλη, το βαμβάκι. Δεν καταλαβαίνετε βασικές έννοιες της οικονομίας, όπως η αξία της μεταποίησης, ενώ ακόμη και εμείς, οι εξωγήινοι όπως μας λέτε, δεν καταλαβαίνουμε πως γίνεται και ενώ δεν παράγετε πετρέλαιο, τα πετρελαιοειδή είναι πρώτα σε εξαγωγές. Το μόνο που έχουμε καταλάβει, τόσα χρόνια που σας παρακολουθούμε, είναι πως σας σώζει η θάλασσα και ο ήλιος. Για αυτό και σας κρατούν «ζωντανούς», για να έρχονται για διακοπές στην χώρα σας. Και εδώ όμως έχετε αποτύχει, καθώς τους ταΐζεται με εισαγόμενα προϊόντα, τρόφιμα και ποτά και μεγάλο μέρος των εσόδων από αυτό που ονομάζετε τουρισμό, φεύγει από την χώρα σας. Τελικά αναρωτιόμαστε, είστε πράγματι από τον πλανήτη γη, ή έχετε έρθει εδώ πριν από εμάς και είστε εξωγήινοι όπως εμείς; Και επειδή θα θέλαμε να μας την λύσετε αυτήν την απορία, προσκαλούμε έναν από εσάς, να έρθει να μιλήσει στην δική μας βουλή, να μας εξηγήσετε πως το κάνετε και επιβιώνετε τους τελευταίους αιώνες. Η επιλογή θα γίνει μέσω μηνύματος σε κινητό και ελπίζουμε να μας τύχει κανένας λογικός. Ε, δέκα και κάτι εκατομμύρια είστε, έναν λογικό δεν θα βρούμε…

Αυτά είχα να σας πω εκ μέρους του εξωγήινου έθνους μας. Και επειδή σας είπα πολλά και μου άνοιξε η όρεξη, πάω για ένα πιτόγυρο, ένα από τα λίγα που μας αρέσει στην χώρα σας. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε, αν και βλέπω πως αρκετοί από τους εκπροσώπους σας εδώ μέσα, έχουν αποκοιμηθεί και άλλοι παίζουν με το κινητό. Να τους χαίρεστε…

Χαβιάρι τρώνε και σαμπάνια πίνουν;

Εντάξει, κατά διαόλου πάει και η κτηνοτροφία μας, αλλά δεν είναι αυτή δικαιολογία και να πετάξει στα 13 (;) ευρώ το πασχαλινό αρνί. Αυξήθηκε το ηλεκτρικό, αυξήθηκαν οι ζωοτροφές, αλλά τι τα ταΐζουν κι τι τα δίνουν και πίνουν τα αμνοερίφια και θα πρέπει και αυτά να ακολουθήσουν τις αυξήσεις των τιμών σε άλλα προϊόντα; Είναι και που σε κάθε πασχαλινή περίοδο, αναπολούμε την διαφήμιση που στην εποχή της είχε κάνει πάταγο, «999 τα κατσίκια και τα αρνιά». Μόνο που τότε, οι τιμές ήταν σε …δραχμές.

Μέχρι να πεθάνει ο Χαιλάντερ !

Με 3.500 κρούσματα κορώνα στην Σαγκάη των 26 εκατομμυρίων κατοίκων, έχουν μπει σε αυστηρό λοκντάουν. Δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους. Αντιθέτως στην Ελλάδα με 15-20 χιλιάδες κρούσματα ημερησίως, χαλαράααα… καθότι έρχονται οι τουρίστες και πιθανόν σε λίγο και οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν παντού, αφού πάμε σε πλήρη χαλάρωση των μέτρων, χωρίς πιστοποιητικά. Από φθινόπωρο, τα ξαναλέμε… Η πλήρης νίκη των ανεμβολίαστων…, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, θα την πάρουν την εκδίκηση οι τηλεαστέρες ειδικοί. Να δείτε που σε δέκα χρόνια, μετά από 100 αναμνηστικές δόσεις και με εμβολιασμένο το 99, 9999999 του πληθυσμού, πάλι μέτρα θα έχουμε και θανάτους θα μετράμε, καθώς θα παραμένει ανεμβολίαστος ο Μήτσος από την Κάτω Παναγιά… ή αλλιώς, μέτρα, τρομοκρατία και περιορισμοί, μέχρι να πεθάνει ο Χαιλάντερ!

Οι κιμπάρηδες επιλέγουμε ειρήνη από ερκοντίσιον

Σε ότι αφορά όσα είπε ο Κούλης πως θα βάλει μπροστά τους λιγνίτες, δεν θα σωθεί ο κόσμος από το ακριβό ρεύμα. Τούτο διότι, τον Μάρτιο το ηλεκτρικό τα παράγαμε με το αέριο να συμμετέχει στο μείγμα παραγωγής κατά 50%, για αυτό και επιδότηση αυξήθηκε στα 72 ευρώ. Μόνο αν ο λιγνίτης φτάσει να συμμετέχει στο μείγμα παραγωγής στο 25-30%, θα μειωθούν οι τιμές, καθώς τότε η τιμή θα διαμορφώνεται με βάση το κόστος του λιγνίτη και όχι του φυσικού αερίου, όπως συμβαίνει τώρα. Εντωμεταξύ οι ΗΠΑ αύξησαν κατά 43% τις εισαγωγές πετρελαίου από Ρωσία και άρχισαν να εισάγουν και πάλι λιπάσματα, γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι παραγωγοί τους. Εμείς στην ΕΕ των πλαστικών καλαμακίων, καθότι κιμπάρηδες, προτιμάμε την ειρήνη από τα ερκοντίσιον.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό