Ενημέρωση για το έργο ΒΑΑ από το Δήμο Δράμας

Ενημέρωση για το έργο ΒΑΑ από το Δήμο Δράμας

Το έργο του ΒΑΑ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα των τελευταίων δεκαετιών στην πόλη μας και αφορά στη Βιώσιμή Αστική Ανάπτυξη της Δράμας. Έργο το οποίο θα αναμορφώσει την πόλη μας, δίνοντας της νέα ταυτότητα και νέα προοπτική.
Η τήρηση της νομιμότητας στην περιοχή που εξελίσσονται οι εργασίες είναι αναγκαία και απαραίτητη.
Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Αστυνομία προχώρησε στην ενημέρωση των επαγγελματικών της περιοχής, όσον αφορά την νέα αδειοδότηση που οφείλουν να εκδώσουν για την ανάπτυξη των εμπορευμάτων και τραπεζοκαθισμάτων και αυτό δεν έγινε για εισπρακτικούς λόγους.
Σε αντίθεση η δημοτική μας αρχή στέκεται με ευαισθησία στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από το έργο και για αυτό με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε σε απαλλαγή τελών καθαριότητας – φωτισμού γενικής χρήσης, για το σύνολο των επιχειρήσεων στην περιοχή ανάπτυξης του έργου «ΒΑΑ».
Καλούμε τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή εξέλιξης του έργου του ΒΑΑ, να κάνουν χρήση της ευνοϊκής αυτής απόφασης, καταθέτοντας αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για να τους χορηγηθεί η αντίστοιχη απαλλαγή για το τρέχον έτος.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2521350641
Από το Γραφείο Τύπου
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό