ΕΟΣ Κομοτηνής: Ορειβατική εξόρμηση με διαδρομή από Μ.Άδα προς το καταφύγιο του ΕΟΣ (φωτος)

ΕΟΣ Κομοτηνής: Ορειβατική εξόρμηση με διαδρομή από Μ.Άδα προς το καταφύγιο του ΕΟΣ (φωτος)

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου  πραγματοποιήθηκε άλλη μια ενδιαφέρουσα ορειβατικη διαδρομή από τον ΕΟΣ Κομοτηνής που ξεκινούσε από Μ. Άδα προς το καταφύγιο του ΕΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΉΣ. Συνοδοι διαδρομής ήταν οι: Στέλιος Αθανασιάδης, Γιώργος Γκουλιαμτζης, Γεράσιμος Ξαγοράρης, Γεωργία Καζακοπουλου
Με το πέρας της ορειβατικής εξόρμησης, ο Γεράσιμος Ξαγοράρης, μέλος του ΕΟΣ και ένας εκ των συνοδών αυτής της διαδρομής,  σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρει:
“Την Κυριακή 18/2/2024 περπατήσαμε την προγραμματισμένη διαδρομή από την περιοχή Αδα προς το καταφύγιο.
Ακολουθήσαμε δύο διαδρομές με αφετηρία: Η πρώτη με όδευση από το κλασσικό μονοπάτι και η δεύτερη από την ελεύθερη πορεία της ράχης της κορυφής Αράπης. Η συνολική συμμετοχή ξεπέρασε τα 50 άτομα.
Ο καιρός υπέροχος με λιακάδα χωρίς αέρα. Από την κορυφογραμμή η ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις του ορεινού όγκου της Ροδόπης μοναδικη.Καταληξη το καταφύγιο μας. Ο Φικρετ παρόν, είχε ετοιμάσει τσαι και φλαμούρι για όλους μας. Σε ευχαριστούμε Φικρετ.
Η επιστροφή έγινε με πλήρη ηλιοφάνεια και κανονικά για να ολοκληρωθεί έτσι ακόμη μια διαδρομή του ΕΟΣ Κομοτηνής με απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας όμορφες εικόνες και εμπειρίες σε όλους τους συμμετέχοντες. Η φύση είναι εδώ για όλους, δίνει χαρά και ευεξία, ελάτε μαζί μας,ποτέ δεν είναι αργά. Καλή εβδομάδα σε όλους”.
Μοιραζόμασε τις φωτος που ανέβασε ο Γ. Ξαγοράρης στο διαδίκτυο:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό