Επεισοδιακός Φεβρουάριος γι αυτά τα 2 ζώδια- Οργανώστε τις κινήσεις σας γιατί Δίας και Αφροδίτη μπαίνουν επιθετικά 

Ο Κώστας Λεφάκης, στο oroskopos.gr, έχει φροντίσει ήδη να ενημερώσει το φανατικό κοινό του για όσα θα έρθουν και… σύμφωνα με όσα γράφει δυο θα είναι τα ζώδια που θα περάσουν τον συγκεκριμένο μήνα επεισοδιακά. Πρόκειται για τον Κριό και τους Ιχυείς.

Κριός

Οργανώστε τις κινήσεις καθώς ο Φεβρουάριος προβλέπεται επεισοδιακός με τον Δία να πορεύεται στο ζώδιό σας και αργότερα να ενισχύεται και από την Αφροδίτη. Παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας αποφεύγοντας ανώφελες συναναστροφές. Τα αισθηματικά σας ανανεώνονται, ενώ, όσοι διατηρείτε μια σχέση, φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι και ψύχραιμοι στις νευρικές στιγμές που είναι αναπόφευκτες. Στα επαγγελματικά και ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες κινηθείτε δραστήρια αλλά και ψύχραιμα όταν χρειαστεί. Οικονομικά παρά τους φόβους που έχετε θα τα καταφέρετε αρκεί να διατηρήσετε την λογική και την προνοητικότητα στην διαχείριση του εισοδήματος σας αλλά και στην διατήρηση των βασικών οικονομικών ισορροπιών που η εποχή απαιτεί.

Ιχθείς

Ο Φεβρουάριος είναι επεισοδιακός, συχνά ταραγμένος αλλά και άλλο τόσο εκκαθαριστικός. Οι μέρες του όμως και ιδιαίτερα μέχρι τις 20, αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σας ή των πρωτοβουλιών σας, αλλά διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την νευρικότητα σας. Σε αυτή την εποχή των δυσκολιών και των αναστατώσεων, εσείς ζείτε την διαδικασία μιας ουσιαστικής αναγέννησης και την αρχή της απαλλαγής από αναταράξεις που σας κούρασαν και σας ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα τα τρία τελευταία χρόνια. Αντιμετωπίστε οτιδήποτε συμβαίνει ψύχραιμα και διπλωματικά, μην εκτίθεστε με σχόλια που τυχόν θέλετε να κάνετε και κυρίως μην ριψοκινδύνευε στον ερωτικό και στον οικονομικό τομέα αν δεν έρθει το καλοκαίρι.

Πηγή: Youweekly.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό