Επίσκεψη Γκάγκα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

Επίσκεψη Γκάγκα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης επισκέφθηκε την Τετάρτη η Υφυπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, στο πλαίσιο περιοδείας της σε Δομές Υγείας της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με την Διοικήτρια του ΓΝΞ, Έλενα Ροφαέλα, «σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ημέρα για τη χώρα, χθες, είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα. Ασημίνα Γκάγκα, στα πλαίσια της περιοδείας της στα υγειονομικά ιδρύματα της 4ης ΥΠΕ.

Η Υπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου μας και ενημερώθηκε για όλες τις διαδικασίες τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων όπου και εξέφρασε την ικανοποίηση της για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας μας.

Παράλληλα, ανταλλάξαμε απόψεις και θέσεις σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε την περίοδο της πανδημίας καθώς και για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην περιοχή μας.

Η επίσκεψη τελείωσε με την υπόσχεση της Υπουργού για συνεχή συνεργασία και επίλυση των καίριων ζητημάτων του Νοσοκομείου Ξάνθης».

«Πραγματοποιούμε συναντήσεις εργασίας στα νοσοκομεία της Θράκης, για την πανδημία και άλλα θέματα λειτουργίας. Επιδιώκουμε τον ανοιχτό διάλογο με τους υγειονομικούς, ώστε να επιλύουμε από κοντά όποια ζητήματα προκύπτουν. Λόγω του εθνικού πένθους για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, δεν θα υπάρξουν δηλώσεις» ανέφερε από την πλευρά της η Υφυπουργός.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό