Επιστροφή στις προπονήσεις και φιλικά τεστ για τον Πανθρακικό

Επιστροφή στις προπονήσεις και φιλικά τεστ για τον Πανθρακικό

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας, το Σαββατοκύριακο (3–4/1) θα διεξαχθούν δύο φιλικές αναμετρήσεις. Το πρώτο τεστ είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 3 Ιανουαρίου στις 15:00, όταν ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Νέστο Χρυσούπολης. Μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στις 15:00, η ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παύλο Μελά Κουτσού.

Τα φιλικά παιχνίδια θα αποτελέσουν σημαντικό δείγμα για τον προπονητή Κώστα Μπεδρελή, ο οποίος θέλει να αξιολογήσει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του ενόψει της πρώτης επίσημης υποχρέωσης της χρονιάς.

Ο Πανθρακικός στρέφει ήδη την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Θερμαϊκό, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, σε ένα παιχνίδι που θα σηματοδοτήσει την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό