Επιταγή 3.108 ευρώ από την ΕΠΣ Θράκης στο σύλλογο «Δύναμη Ψυχής»

Επιταγή 3.108 ευρώ από την ΕΠΣ Θράκης στο σύλλογο «Δύναμη Ψυχής»

Επιβεβαιώνοντας την πρόθεση της να βρίσκεται το τοπικό ποδόσφαιρο δίπλα στην τοπική κοινωνία και να την στηρίζει, η ΕΠΣ Θράκης διά του προέδρου της Μάνου Γαβριηλίδη, έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής», επιταγή 3.108 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στα έσοδα του φετινού τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ.
Στην σεμνή τελετή στα γραφεία της ΕΠΣ, παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των δυο φιναλίστ του τελικού και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΑΠΣ Πανθρακικός Χαράλαμπος Σάκκαρης και ο Γ.Γ. της Δόξας Γρατινής Βασίλης Κραβαρρίτης.
Όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, τα έσοδα του αγώνα θα διατίθεντο στην «Δύναμη Ψυχής», για να στηριχθεί η αξιέπαινη δραστηριότητα του και για αυτό και οι ομάδες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής, φορούσαν μπλουζάκια με το σήμα του συλλόγου.
Παραλαμβάνοντας την επιταγή η πρόεδρος του συλλόγου «Δύναμη Ψυχής» Ροδούλα Κοκκινάκη, ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία και για την προσφορά τόσο την ΕΠΣ όσο και τις δυο ομάδες, ευχόμενη καλή επιτυχία στο έργο της και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αντίστοιχα και γενικότερα στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου.
Για την ιστορία, στον τελικό που προσέλκυσε μεγάλο φίλαθλο ενδιαφέρον, κόπηκαν 1554 εισιτήρια με κόστος δυο ευρώ το καθένα, ενώ το κύπελλο «σήκωσε» ο Πανθρακικός επικρατώντας 7-6 στην διαδικασία των πέναλτι, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε, στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση, με τις δυο ομάδες ισόπαλες 3-3.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό