Επίθεση με καυστικό υγρό : Η 38χρονη πήρε τηλέφωνο μέσα από τις φυλακές και έκανε τα παράπονα της στον αέρα

Επίθεση με καυστικό υγρό : Η 38χρονη πήρε τηλέφωνο μέσα από τις φυλακές και έκανε τα παράπονα της στον αέρα

Τηλεφωνική παρέμβαση στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από τις φυλακές, όπου κρατείται, έκανε η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτρέπω να παίζει η φωνή μου στα Μέσα. Οποιοσδήποτε άλλος παίζει τη φωνή μου, θα μηνυθεί. Είναι η πρώτη φορά που επιλέγω να ακουστεί η φωνή μου και δεν επιλέγω τυχαία. Δεν θα κάνουμε εδώ το δικαστήριο. Είμαι συντετριμμένη για όλο αυτό κι εύχομαι η πορεία της υγείας αυτού του ανθρώπου να εξελιχθεί και να πάνε όλα καλά. Λυπάμαι βαθιά, ακούγονται τέρατα, πράγματα που δεν ισχύουν και θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας σκληρός κακοποιός που δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ σε ένα κλαμπ γεμάτο από κόσμο εναντίον αστυνομικών.

Ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου, των απειλών, έχω περάσει πάρα πολλά κι όπως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, ήμουν σε απόλυτη άμυνα. Το λάθος μου ήταν αυτή η επιλογή, αλλά έχω αποδείξει ότι επιλέγω λάθος συντρόφους όπως πολύ καλά γνωρίζεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω τον άνθρωπο. Με περιγράφετε στα Μέσα λες και είμαι το τέρας του Λόχ Νες» πρόσθεσε στη συνέχεια στον Alpha η 38χρονη.

«Κινδύνευε η ζωή μου – Αγόρασα το ισχυρό οξύ νόμιμα»

«Προφανώς δεν δικαιολογείται η πράξη μου με λογική. Φυσικά ένας άνθρωπος δεν πρέπει να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Έπρεπε να έχω πάει στην Αστυνομία. Έπρεπε να έχω κάνει διαφορετικούς χειρισμούς. Όμως τη συγκεκριμένη στιγμή η οποιαδήποτε γυναίκα, αν έβλεπε αυτό που ζούσα εγώ, θα συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο. Πραγματικά κινδύνευε η ζωή μου. Έχω εξηγήσει στη Δικαιοσύνη για ποιον λόγο πήγα σε αυτό το ξενοδοχείο. Εμένα λένε χειριστική, αλλά δεν έχει ιδέα πόσο χειριστικός είναι αυτός ο άνθρωπος και με πόσους τρόπους μπορεί να σου επιβληθεί» δήλωσε στη συνέχεια η 38χρονη που έριξε το οξύ στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής της παρέμβασης, η 38χρονη ισχυρίστηκε ότι αγόρασε το ισχυρό οξύ νόμιμα. «Αγόρασα ένα ισχυρό υγρό νόμιμα. Δεν πήγα να βρω έναν Πακιστανό να του δώσω χρήματα να μου βρει κάτι στη μαύρη αγορά ώστε να βλάψω έναν άνθρωπο»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό