ΕΠΣ Θράκης: Εξελίξεις στον Πόντο Θρυλορίου! Αποχώρησε από τον Πανθρακικό και ξεκινά την προπονητική ο Βιόπουλος στην θέση του Κακουλίδη

ΕΠΣ Θράκης: Εξελίξεις στον Πόντο Θρυλορίου! Αποχώρησε από τον Πανθρακικό και ξεκινά την προπονητική ο Βιόπουλος στην θέση του Κακουλίδη

Την δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε στους Ασώματους ο Πόντος Θρυλορίου που φέτος επέστρεψε μετά από 24 χρόνια στην Α” Κατηγορία στην Ροδόπη.

Αυτός ο αγώνας ήταν και ο τελευταίος του Μιχάλη Κακουλίδη στον πάγκο της ομάδας, αφού λόγω επαγγελματικών και λοιπών υποχρεώσεων θα παραχωρήσει την θέση του στο Πέτρο Βιόπουλο που πρόσφατα αποχώρησε από τον Πανθρακικό, έχοντας ρόλο τεχνικού συμβόλου.

Ο Βιόπουλος που πέρυσι σταμάτησε το ποδόσφαιρο μόλις στα 25 λόγω τραυματισμού, θέλει να επιστρεψει πιο ενεργά στα γήπεδα μέσω της προπονητικής και έτσι έδωσε τα χέρια και αναλαμβάνει για πρώτη φορά ομάδα.

Ο «Βίο», ξεκίνησε από τις ακαδημίες Γκουτσίδη Ουζουνίδη στην Μεσσούνη και συμμετείχε στα κλιμάκια παίδων και νέων κατακτώντας μάλιστα το πανελλήνιο το 2009. Κατόπιν στα 16 του βρέθηκε στις ακαδημίες της Κέρκυρας και αγωνίστηκε μια φορά με τους Φαίακες στην τιμωρημένη Τούμπα στις 17 Απριλίου του 2011 και στην ηττα 2-0 από τον ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος ως αλλαγή από το 76′.

Ακολούθησαν οι Έβρος Σουφλίου, Δόξα Προσκυνητών, FSV Ντούισμπουργκ, ξανά οι Προσκυνητές, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ, και φέτος ο Πανθρακικός.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό