ΕΠΣ Θράκης: Νέος προπονητής στον Πόντο Θρυλορίου ο Κυριάκος Χριστοδουλάκης

ΕΠΣ Θράκης: Νέος προπονητής στον Πόντο Θρυλορίου ο Κυριάκος Χριστοδουλάκης

Σε συμφωνία με τον 30χρονο προπονητή των Ελπίδων Κομοτηνής Κυριάκο Χριστοδουλάκη ήρθε ο Πόντος Θρυλορίου ενόψει της επόμενης σεζόν στην Α’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, ο φέρελπις προπονητής και απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του συλλόγου, που θέλει να αλλάξει σελίδα με αβαντάζ και το καινούριο γήπεδο στο Θρυλόριο.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Σε απόλυτη συμφωνία και σύμπτωση ποδοσφαιρικού σχεδιασμού με τον προπονητή Κυριάκο Χριστοδουλάκη επήλθε σήμερα η διοίκηση της ομάδας μας. Αλλάζει σελίδα πλέον η ομάδα μας και με σωστό σχεδιασμό δίνουμε την ευκαιρία στον φέρελπι 30χρονο προπονητή ο οποίος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με άδεια εξάσκησης επαγγέλματος προπονητή ποδοσφαίρου να δείξει τις ικανότητες του και να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε την ομάδα μας όσο ψηλότερα γίνεται με αβαντάζ πλέον το καινούργιο μας γήπεδο στο Θρυλόριο..Ως διοίκηση θα είμαστε πάντα δίπλα στον νέο προπονητή και θα υλοποιήσουμε τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό του. Ξεκινάμε λοιπόν από τώρα την οργάνωση για την νεα σεζόν και καλούμε τους φίλους της ομάδος μας να σταθούν δίπλα μας. Καλή επιτυχία κόουτς…».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό