ΕΠΣ Θράκης: Ο Ηρακλής Μπάμπαλης μιλά για το θαύμα του Ορφέα Στρύμης και το πρωτάθλημα μετά από 36 χρόνια!

ΕΠΣ Θράκης: Ο Ηρακλής Μπάμπαλης μιλά για το θαύμα του Ορφέα Στρύμης και το πρωτάθλημα μετά από 36 χρόνια!

Ηρακλής Μπάμπαλης. Ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας, ο άνθρωπος που δεν έλειψε ούτε λεπτό μακριά από τον Ορφέα Στρύμης όλα αυτά τα χρόνια, με χαρές, λύπες, μίλησε για την τεράστια επιτυχία του συλλόγου να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην επιστροφή της μετά από μια τριετία στην Α’ Ροδόπης.

Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια 3 ετων. Μας ανήκει το μέλλον καθώς χτίζουμε την ανδρική ομάδα στηριζόμενοι στα παιδιά των ακαδημιών Θράκες. Τεράστια βέβαια η συμβολή του πολλά υποσχόμενου προπονητή μας Πέτρου Δημόπουλου, ο οποίος κατάφερε και πάντρεψε έμπειρους και νεαρούς παίκτες, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό και αξιόμαχο σύνολο.

Τα προβλήματα βέβαια δεν ήτανε λίγα. Όλη την χρονιά δεν είχαμε ρεύμα στα αποδυτήρια, είχαμε για φως τα κινητά, πάρα τις προσπάθειες της ομάδας και τις υποσχέσεις των υπευθύνων, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και φέτος τον κορωνοιό, τις πολλές απουσίες και την ατυχία των τραυματισμών αλλά τα καταφέραμε…

Το τρένο του Ορφέα Στρυμης με τρελό σερί στον β’ γύρο, μετά από 40 χρόνια ιστορίας κατακτά το 2ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και το πρώτο από το 1986, και αποδείξαμε ότι είμασταν η καλύτερη ομάδα και πρωταθλητές.

Απο αύριο ετοιμάζουμε τον σχεδιασμό για την νεα χρονιά, με καινούριες εμπειρίες για τα νέα παιδιά της ακαδημίας και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με την ίδια συνταγή. Η συνεργασία μας με την Ακαδημία Θράκες έφερε τα αποτελέσματα που είχαμε βάλει ως στόχο μέσα σε μια 3ετια, ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν στον σύλλογο και να συμβάλουν τα μέγιστα, έχοντας και τα επιθυμητά αποτελέσματα σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή μας Πέτρο Δημόπουλο.

Τελειώνοντας επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας, φυσικά τον προπονητή μας, τους αθλητές μας, να συγχαρώ το σκόρερ μας Γιώργο Μιχαλούδη με τα 12 τέρματα του, όλα τα παιδιά, τους χορηγούς μας, τους γονείς των νεαρών παιδιών για την αμέριστη συμπαράσταση, ώστε να μην τους λείπει τίποτε την χρονιά που τελείωσε… Υγεία σε όλους και τα λέμε σύντομα στο γήπεδο…

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό