ΕΠΣ Θράκης: Σε 13 ανανεώσεις ενόψει της Α’ κατηγορίας προχώρησε ο πρωταθλητής Ορφέας Στρύμης

ΕΠΣ Θράκης: Σε 13 ανανεώσεις ενόψει της Α’ κατηγορίας προχώρησε ο πρωταθλητής Ορφέας Στρύμης

Σε αρκετές ανανεώσεις προχώρησε ο Ορφέας Στρύμης με πολλά νέα παιδιά να συνεχίζουν στην ομάδα και στην Α’ Κατηγορία.

Έτσι 13 παίκτες όπως οι Κώστας Τσιτλαχίδης, Παναγιώτης Σαλαμανάκης, Μιχάλης Λυμπερίδης, Τριαντάφυλλος Χατζηδημητρίου, Σταύρος Μπουσγας, Χρήστος Παρασκευάς, Δημήτρης Φραγκίσκος, Γιώργος Κουλαρας, Γιάννης Λυμπερίδης, Βασίλης Βελαώρας, Παναγιώτης Γιαλαμίδης, Νίκος Καραπάς και Νικος Καραγιώργης, θα συνεχίσουν στην ομάδα της Στρύμης του Πέτρου Δημόπουλου που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Οι ανακοινώσεις του Ορφέα που ενημερώνει πάντα με όμορφο τρόπο για τα νέα της ομάδας:

Στην ομάδα του Ορφέα θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική σεζόν ο Τσιτλαχίδης Κωνσταντίνος. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην ομάδα μας τον περασμένο Γενάρη και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 9 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασσίστ!

Mε την φανέλα του Ορφέα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Σαλαμανάκης. Ο 16χρονος μέσος αγωνίστηκε πέρσι σε 13 παιχνίδια βοηθώντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Mε την φανέλα της ομάδας μας θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Λυμπερίδης Μιχάλης. Ο 17χρονος τερματοφύλακας βοήθησε στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος αγωνιζόμενος σε 5 παιχνίδια.

Ο 15χρονος Χατζηδημητρίου Τριαντάφυλλος θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν με την φανέλα της ομάδας μας. Ο Τριαντάφυλλος πέρσι αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια βοηθώντας επίσης και την ομάδα Κ14 με αρκετά γκολ και ασίστ!

Ο Παρασκευάς Χρήστος θα συνεχίσει με τα γαλανόλευκα της ομάδας μας και τη νέα σεζόν! Ο Χρήστος ενίσχυσε πέρσι την προσπάθεια της ομάδας μας για το πρωτάθλημα με 15 συμμετοχές και μια ασίστ!

Με την φανέλα του Ορφέα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μπουσγας Σταύρος. Ο Σταύρος βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πραγματοποιώντας 17 συμμετοχές!

Ο Φραγκίσκος Δημήτρης θα συνεχίσει με την φανέλα της ομάδας μας και τη νέα σεζόν. Ο Δημήτρης επέστρεψε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο και βοήθησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 3 γκολ και 1 ασίστ σε 7 αγώνες! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία μακριά από τραυματισμούς!

Ο 15χρονος πλάγιος αμυντικός Λυμπερίδης Γιάννης θα φορά και την νέα σεζόν τη φανέλα του Ορφέα! Ο Γιάννης πέρσι έχασε αρκετό χρόνο λόγω κορωνοιού και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι πρωταθλήματος ωστόσο βοήθησε την ομάδα Κ14 με 3 τέρματα!

Με την φανέλα του Ορφέα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα σεζόν ο Κουλαρας Γιώργος. Ο Γιώργος μεταγράφηκε στην ομάδα μας τον περασμένο Γενάρη και βοήθησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 4 συμμετοχές!

Με την ομάδα του Ορφέα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 15χρονος στρυμιώτης πλάγιος αμυντικός Γιαλαμίδης Παναγιώτης! Ο Παναγιώτης αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια την περσινή σεζόν ενώ βοήθησε και την ομάδα Κ14 με 7 τέρματα!

Με την φανέλα του Ορφέα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, ο Βασίλης Βελαώρας. Ο Βασίλης πέρσι είχε 11 συμμετοχές καθώς είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών ωστόσο βοήθησε την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα με 5 γκολ και 4 ασίστ!

Μια ακόμη ανανέωση για την ομάδα μας με έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της περσινής χρονιάς. Ο Καραγιώργος Νίκος, 19χρονος αμυντικός που πέρσι αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια θα συνεχίσει να φορά την γαλανόλευκη φανέλα του Ορφέα!

Με την φανέλα του Ορφέα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς Καραπας Νικόλαος. Ωστόσο παρά τον σοβαρό τραυματισμό βοήθησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σκοράροντας ένα κρίσιμο γκολ την προτελευταία αγωνιστική!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό