ΕΠΣ Θράκης : Το ντέρμπι κορυφής «παράσταση» για έναν ρόλο ! (fotos)

ΕΠΣ Θράκης : Το ντέρμπι κορυφής «παράσταση» για έναν ρόλο ! (fotos)

Στο γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου «Ιωάννης Στράντζαλης» η γηπεδούχος ομάδα της Δόξας συνέτριψε με 7-2 τη Ελπίδα Σαπών και έκανε το 3/3 νίκες έχοντας και την καλύτερη επίθεση με 18 τέρματα μόλις σε τρεις αγώνες.

Το «λεγόμενο» ντέρμπυ εξελίχθηκε για ρόλο των γηπεδούχων του Σπύρου Κουτσογιάννη που από νωρίς έδειξαν τις προθέσεις τους, πως βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Το φίλμ του αγώνα

Μόλις στο 4 ο Δημητριάδης με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 15 ο Αγροκώστας με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1

Στο 18 ο Σκουτελιάς με ανάποδο ψαλίδι έδωσε το προβάδισμα και 2-1, μετά από πέντε λεπτά και πάλι ο Δημητριάδης με πέναλτι το 3-1

Στο 30 ο Φαναρτζής με απ’ ευθείας κόρνερ το 4-1

Στο 34 ο Βιτώρος με κεφαλιά το 5-1

Στο 39 ο Τσιλιγγίρης με β κίτρινη αποβλήθηκε και η Ελπίδα συνέχισε με 10 παίκτες,

Στο 47 ο Αγροκώστας Δ. μείωσε σε 5-2, στο 75 ο Βιτώρος το 6-2 και στο 82 ο Σιδηρόπουλος το τελικό 7-2

Διαιτητής Λάπατας

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης) : Καλλιανιώτης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης (73 φωτιάδης), Βιτώρος(C), Φαναρτζής, Αργυριάδης, Αναγνωστόπουλος (46 Δεμερτζής), Αναστασάκης, Σκουτελιάς, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης (46 Οδυσσέως),, Γιαλλάφος (71 Μητσάκος).

Ελπίς Σαπών (Χαριτόπουλος) : Κιτσάκης, Σερήφ Α., Ανθόπουλος,  Κόρακας, Κεχαγιάς, Τσιλιγγιρης, Αρσένλης (46 Χαλκιας), Παναγιώτου, Αγροκωστσς Δ. (71 Τότσικας), Μάνος, Σουλτανίδης.

KomBak

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό