Έρχεται η πανσέληνος του … καλαμποκιού: Ποια 4 ζώδια θα πάρουν…. ανάποδες!

Έρχεται η πανσέληνος του … καλαμποκιού: Ποια 4 ζώδια θα πάρουν…. ανάποδες!

Στις 12:57 του μεσημεριού της 29ης Σεπτεμβρίου στις 06° 00’ του Κριού έχουμε την Πανσέληνο του μήνα ή Πανσέληνο του Καλαμποκιού, η οποία επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 6 μοίρες.
Την ίδια μέρα έχουμε και το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που -όσο να πει κανείς- θα επιδράσει αρνητικά, σπρώχνοντας με πιο επιτακτικό τρόπο προς την εγκατάλειψη στείρων νοοτροπιών και καταστάσεων. 

Ας δούμε τώρα πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η Πανσέληνος στον Κριό!

ΚΡΙΟΣ 

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, καλό θα ήταν να ελέγξεις τα συναισθήματα της στιγμής, τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σου, αφού με μια λάθος κίνηση, μπορεί να ανοίξεις πόλεμο με άτομα τα οποία συνεργάζεσαι ή έχεις συντροφική-ερωτική σχέση. Δεν αποκλείεται πάντως να πέσουν οι τίτλοι τέλους, εξ αιτίας διαφόρων προβλημάτων που θα ανακύψουν ή να είσαι εσύ αυτός που θα την τερματίσεις, καθώς θα αισθανθείς ότι σε περιορίζει ή σε αναγκάζει να κάνεις συνεχώς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Σίγουρα εδώ ο εγωισμός δεν έχεις θέση, όμως, θα πρέπει να κοιτάξεις κυρίως τον εαυτό σου και το τι σε κάνει αν όχι ευτυχισμένο, τουλάχιστον ικανοποιημένο. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μπορεί να δημιουργηθεί τώρα, ωστόσο, στην πορεία του θα υπάρξουν εμπόδια, οπότε δε θα έχει την επιθυμητή κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ 

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν κατά κύριο λόγο τις σχέσεις σου, ζητώντας σου επιτακτικά να αναλάβεις πρωτοβουλίες, χωρίς καμία καθυστέρηση. Κάθε προσπάθειά σου να τα «βρεις» ήρεμα και πολιτισμένα με την άλλη πλευρά, χρησιμοποιώντας διπλωματία αλλά και συναινετική διάθεση, ενδέχεται να πέσει στο κενό. Γι’ αυτό, θα χρειαστεί να γίνεις πιο σκληρός, ασυμβίβαστος και ανυποχώρητος σε ό,τι είναι μείζονος σημασίας για σένα, διαφορετικά θα χαλάει συχνά η δική σου ηρεμία και ισορροπία. Σίγουρα, το «καλύτερα μόνος, παρά με κακιά παρέα» θα το σκεφτείς είτε για μια συνεργασία σου είτε για τη σχέση σου, οπότε δεν αποκλείεται, αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει πρόθεση να γεφυρωθούν οι διαφορές, να αποφασίσεις το τέλος τους. Εκτός, αν δώσεις μια τελευταία μάχη, μήπως αναδειχτείς νικητής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η Πανσέληνος στον 10ο οίκο σου σε θέλει ετοιμοπόλεμο, οπότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείς ανάλογα για αρκετές συγκρούσεις στον επαγγελματικό τομέα, αφού είτε δε θα μπορείς να ανεχτείς άλλο καταστάσεις και συμπεριφορές, που θεωρείς ότι σε προσβάλλουν ή σε υποτιμούν, είτε θα προκύψουν προβλήματα με τις συνεργασίες σου, που θα πρέπει να λύσεις άμεσα, ακόμα και τερματίζοντας κάποιες από αυτές. Από την άλλη, μπορεί να σκεφτείς πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο του «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα», αν έχεις κάνει αρκετό καιρό υπομονή, δε βρίσκεις το δίκιο σου ή βλέπεις ότι δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα παραπάνω. Το βέβαιο είναι ότι, εξ αιτίας της έντασης και των διαξιφισμών, τα νεύρα σου δε θα είναι και στην καλύτερη κατάσταση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν θέματα και στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η Πανσέληνος στον 4ο οίκο σου θα παίξει με την υπομονή σου και είναι πιθανό κάποια στιγμή να χάσεις τον έλεγχό σου και να ξεσπάσεις, καθώς θα υπάρξουν διάφορα γεγονότα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σου, αλλά και τα επαγγελματικά σου. Αν μάλιστα έχεις ήδη φορτωθεί με αρκετές υποχρεώσεις και καθήκοντα, όλοι περιμένουν από σένα να κάνεις το ένα ή το άλλο και δε σου μένει χρόνος για την προσωπική σου ζωή, τότε είναι που θα αρχίσεις να νευριάζεις. Πόσω μάλλον αν στο τέλος σου ζητούν και τα ρέστα ή δημιουργούνται αντιδράσεις. Τώρα, καλείσαι να βάλεις όρια και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, διαφορετικά θα υπάρχουν συχνά διαμάχες και δεν πρόκειται να ηρεμήσεις. Από την άλλη, αν είχες ξεκινήσει εργασίες στο χώρο σου, καιρός είναι να τις τελειώνεις.

Πηγή: astrology.gr

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό