Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα δίνει στον Μάρκο το τελειωτικό χτύπημα – Αλλάζουν όλα

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα δίνει στον Μάρκο το τελειωτικό χτύπημα – Αλλάζουν όλα

Ο Έρωτας Φυγάς αποτέλεσε την έκπληξη της περσινής σεζόν καθώς η σειρά του Open σάρωσε την τηλεθέαση.

Στον νέο κύκλο θα δούμε την Αλεξάνδρα να δίνει στον Μάρκο το τελειωτικό χτύπημα και να αλλάζει όλες τις ισορροπίες.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Αλεξάνδρα δίνει στον Μάρκο το τελειωτικό χτύπημα – Αλλάζουν όλα

Στη συνέχεια της σειράς του Open Beyond, ο Στρατής από κατηγορούμενος για τον φόνο του μπράβου αναδεικνύεται σε ήρωα της περιοχής, ενώ η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στον Μάρκο ένα μυστικό που για χρόνια κρατούσε επτασφράγιστο και εκείνος αποφασίζει οι υπαίτιοι να πληρώσουν με κάθε κόστος.

Πιο συγκεκριμένα, του μιλάει για τον Γιωργάκη και ο Μάρκος μαθαίνει πως είναι παιδί του και όχι του Ιάσονα! Εκείνος όμως ξεσπά μόλις το ακούει και της λέει πως θα έπρεπε να του το είχε πει από την αρχή.

Παράλληλα, η Ρηνιώ όμως τον πείθει να αλλάξει γνώμη και να επιστρέψει στην Αλεξάνδρα προκειμένου να συζητήσει εκ νέου το θέμα αλλά και να πάρουν αποφάσεις που θα βάλουν σε δράση το σχέδιο τους.

Η Αλεξάνδρα είναι έτοιμη να πάρει εξιτήριο κι επιστρέφει με τον Ιάσονα σπίτι τους με μια σειρά εξελίξεων να έρχεται. Από την άλλη, η Μαργέτα συνεχίζει θερμά τον προεκλογικό της αγώνα.

Τέλος, η Ελπίδα απέναντι από το Αρχοντικό γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας σκηνής που ανατρέπει τα δεδομένα και θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό…

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς του OPEN Beyond, Έρωτας Φυγάς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό