Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος αποτρέπει την Ευγενία να κάνει έκτρωση

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος αποτρέπει την Ευγενία να κάνει έκτρωση

Συγκλονίζει ο Έρωτας Φυγάς στα επόμενα επεισόδια με όλα όσα θα συμβούν ανάμεσα σε Μάρκο, Αλεξάνδρα και Ευγενία. Η σειρά του Open κορυφώνει την αγωνία και το ενδιαφέρον με όλα όσα ακολουθούν.

Η ιστορία βλέπουμε πως είναι σε ένα κρίσιμο σημείο. Ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα τα ξαναβρίσκουν και αποφασίζουν να το σκάσουν μαζί. Όμως όλα θα ανατραπούν από την εγκυμοσύνη της Ευγενίας. Ο Μάρκος διστάζει και η Αλεξάνδρα παίρνει την απόφαση να βάλει οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Την ίδια ώρα όμως η Ευγενία έχει καταλάβει ότι ο άντρας της αγαπάει ακόμη την Αλεξάνδρα και αποφασίζει να ρίξει το παιδί.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Αυτό αποφασίζουν Μάρκος και Ευγενίας με την εγκυμοσύνη

Η Ευγενία πηγαίνει στον γυναικολόγο για να κάνει έκτρωση. Όμως ο Μάρκος θα την προλάβει στο ιατρείο και την παρακαλάει να μην ρίξει το παιδί. Η Ευγενία όμως του αποκαλύπτει ότι δε μπόρεσε να κάνει την έκτρωση.

Ενώ γίνονται όλα αυτά η Άννα μαθαίνει για τους βιαστές που συνέλαβαν και αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Δήμητρα, μετά από εντολές της Χαράς, θα ερευνήσει το ποιοι είναι οι βιαστές και τι εντολές εκτελούσαν.

Λίγες μέρες μετά η Άννα επιστρέφει έχοντας μαζί της το πτυχίο της και αναγνωρίζει στους συλληφθέντες τους βιαστές της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο «Έρωτας Φυγάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Μάρκος και Αλεξάνδρα σε ρομαντική απόδραση που βάζει φωτιά στα πάντα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό