Έρωτας φυγάς: Ο Σωκράτης βάζει τέλος στη Νάντια απειλώντας την να μην ξανά δει τον Μιχάλη

Έρωτας φυγάς: Ο Σωκράτης βάζει τέλος στη Νάντια απειλώντας την να μην ξανά δει τον Μιχάλη

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά Έρωτας Φυγάς εκεί όπου o Σωκράτης βάζει τέλος στη Νάντια απειλώντας την να μην ξανά δει τον Μιχάλη.

Η σειρά του Open συνεχίζεται συναρπαστική και στο δεύτερο κύκλο της σαρώνοντας την τηλεθέαση. Οι εξελίξεις δε σταματάνε όπως και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Σωκράτης βάζει τέλος στη Νάντια απειλώντας την να μην ξανά δει τον Μιχάλη

Στα επόμενα επεισόδια, ο μπράβος σταματάει να αποτελεί πια απειλή, ο Στέφανος ετοιμάζεται να πάρει την Άννα και να επιστρέψουν πίσω στη Μεσσήνη, αφήνοντας τη Μαργέτα στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή ο Μάρκος, νομίζοντας πως έχει απομακρύνει τη Νότα, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του με την Αλεξάνδρα.

Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά κι οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να φύγουν με τα παιδιά. Ωστόσο η Νότα τους βλέπει κι επιχειρεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα!

Εν τω μεταξύ ο Μίμης συνέρχεται απ’ την επίθεση της Νότας, κι εκείνη, για να του ξεφύγει, τον δολοφονεί με τ’ όπλο του Μάρκου ενώ ο Σωκράτης εκβιάζει ωμά τη Νάντια, για να μην ξαναδεί τον Μιχάλη, κι εκείνη δεν το αποκαλύπτει στον ίδιο.

Παράλληλα η Μαργέτα αγωνιά, καθώς οι ώρες περνούν, και δε γνωρίζει τι απέγινε με τον Στέφανο, την Άννα και τη Δήμητρα, που έφυγαν. Η Νότα φτάνει στο αρχοντικό, για να ειδοποιήσει τον Ιάσονα πως η γυναίκα του το έσκασε με τον Μάρκο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό