Έστειλαν μήνυμα κατά της βίας και τίμησαν την μνήμη του Άλκη Βασίλισσες Ξάνθης, Ροδόπη 87 και Καβάλα 86

Έστειλαν μήνυμα κατά της βίας και τίμησαν την μνήμη του Άλκη Βασίλισσες Ξάνθης, Ροδόπη 87 και Καβάλα 86

Σε μια όμορφη εκδήλωση προχώρησαν οι τρεις γυναικείες ομάδες Ξάνθης, Κομοτηνής και Καβάλας που διοργάνωσαν τουρνουά στέλνοντας μήνυμα κατά της βίας τιμώντας παράλληλα την μνήμη του τελευταίο θύματος οπαδικής βίας, τον Άλκη Καμπανό.

Στο γήπεδο της Θαλάσσιας Βασίλισσες της Θράκης, Ροδόπη 87 και Καβάλα 86 έπαιξαν ποδόσφαιρο στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα κατά της βίας.

Μάλιστα μετά το τέλος του πρώτου αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού ενώ και οι τρείς ομάδες φωτογραφήθηκαν όλες μαζί.

Για την ιστορία στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο ματς η Ροδόπη 87 επικράτησε με 2-0 (Ηλιάδη – Μπάμπαλη) τις Βασίλισσας της Θράκης και μάλιστα στον αγώνα έπαιξε και η προπονήτρια Βίκυ Περιβολοπούλου που “παρέδωσε” live μαθήματα στις μικρές παίκτριες που αγωνίστηκαν και τα πήγαν εξαιρετικά περίφημα. Στο δεύτερο η ομάδα της Κομοτηνής πέτυχε νέα νίκη επικρατώντας με 2-0 (Γιαννακοπούλου – Ραχμανίδου) της Καβάλας 86. Στο τελευταίο ματς του τουρνουά οι Βασίλισσες επικράτησαν με 2-0 της Καβάλας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό