Έβρος: Στις Καστανιές βρέθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Κελέτσης, στο μπλόκο των αγροτών

Έβρος: Στις Καστανιές βρέθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Κελέτσης, στο μπλόκο των αγροτών

Στο μπλόκο των Καστανεών βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Κελέτσης, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τα αιτήματά τους.

Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Κελέτσης από την αρχή ήταν ανοιχτός σε διάλογο με τους αγρότες και μάλιστα σε δηλώσεις του στην ερτ Ορεστιάδας είχε τονίσει “Όσο θα είμαι εγώ σε αυτό το Υπουργείο θα κοιτάμε να λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα της περιοχής βάζοντας τα σε μια σειρά ανάλογα με το  πόσο επιτακτική κρίνεται η επίλυση τους.”

Από την πλευρά τους οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και ζητούν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Με ανακοίνωση του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπογραμμίζει πως δεν βγαίνουν στον δρόμο για ελεημοσύνη αλλά απαιτούν απόλυτο ισοσκελισμό των μέτρων της Θεσσαλίας με του ‘Εβρου.

(φωτο: e-evros.gr)

“Σήμερα είναι μια πραγματική ευκαιρία να δείξουμε ότι μαζί με τα καμένα δεν κάηκε ούτε η αλληλεγγύη μας προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας ούτε η αξιοπρέπεια μας ούτε ο δυναμισμός μας !

Δεν βγαίνουμε στον δρόμο για ελεημοσύνη, απαιτούμε απόλυτο ισοσκελισμό των μέτρων της Θεσσαλίας με του ‘Εβρου, απαιτούμε δικαίωση των ελαιοπαραγωγών, άμεση στήριξη των κτηνοτρόφων και μελισσουργών καθώς επίσης στέλνουμε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι πλέον δεν ανεχόμαστε άλλο τα λάθη τους και την ανεπάρκεια του συστήματος τους !

Τα λάθη τους τα πληρώνει η τσέπη μας,τα χρηματα των επιδοτήσεων που φέρνουμε στην χώρα κάνουν φτερά με μια πλήρη αδιαφάνεια και αυτοί μας λένε συγνώμη Λάθος όχι κύριοι εάν σας κόψουν εσάς τον μισθό τότε ίσως να καταλάβετε τι σημαίνει συγνώμη λάθος .
Και για το τέλος ένα μήνυμα σε όλους όσους κάνουν δήλωση καλλιέργειας και έχουν ένα εισόδημα από την όλη διαδικασία ασχέτως επαγγέλματος ,στους δρόμους δεν βγαίνουνε μόνο για εμάς βγαίνουμε και για όλους εσάς που μπορεί να είστε και περισσότεροι από εμάς και σήμερα είναι Κυριακή και σας θέλουμε δίπλα μας .” καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: e-evros.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό