Έβρος: Συλλήψεις συνοριοφυλάκων για συμμετοχή σε διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών

Έβρος: Συλλήψεις συνοριοφυλάκων για συμμετοχή σε διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες επιχείρηση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων   της Ελληνικής Αστυνομίας, με την σύλληψη Συνοριοφυλάκων για συμμετοχή σε διακίνηση λαθροεταναστών. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του Evros-news.gr, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη, συνέλαβαν ήδη 5 Συνοριοφύλακες από το Τμήμα Συνοριακής Φυλαξης Διδυμοτείχου που έχει έδρα το Ισσάκιο Διδυμοτείχου, ενώ τις επόμενες ώρες μπορεί να συλληφθούν άλλοι 5 και να φτάσουν συνολικά τους 10.

Προφανώς οι συλλήψεις αυτές δεν προέκυψαν ξαφνικά, αλλά οι  “Αδιάφθοροι”  της ΕΛ.ΑΣ είχε πληροφορίες για την παράνομη δράση των αστυνομικών που υπηρετούν στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης του Διδυμοτείχου, με έδρα το Ισαάκιο. Τους παρακολουθούσαν και αφού συγκέντρωσαν στοιχεία, ήρθαν στο Διδυμότειχο με άκρα μυστικότητα και άρχισαν τις συλλήψεις και τις έρευνες για τις παράνομες ενέργειες συναδέρφων τους.

Τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά για την συγκεκριμένη υπόθεση διαφθοράς αστυνομικών και συγκεκριμένα αρκετών Συνοριοφυλάκων που υπηρετούν στο Διδυμότειχο. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο αριθμός των συλληφθέντων, ενώ αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει εμπλοκή και συνεργασία με πολίτες στο κύκλωμα διακίνησης των λαθρομεταναστών. Ούτε αν έχουν συλληφθεί και αυτοί.

policenet.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό