Ευχαριστήριες επιστολές από τον ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

Ευχαριστήριες επιστολές από τον ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

ΒΑΣ.ΠΑΥΛΟΥ  9   ΚΟΜΟΤΗΝΗ  69100

ΤΗΛ : 25310 82910  ΦΑΞ : 2531082912

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 21/06/2022

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 15815

     

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ

Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά Γεώργιο.

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ

Ο πρόεδρος κ. Αμέτ Σινάν  και τα μέλη του Δ.Σ του Συνεταιρισμού θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις ενέργειες που κάνατε έτσι ώστε οι καπνοπαραγωγοί μας να ενισχυθούν με το επίδομα κορονοενίσχυσης covid-19 για έτος 2020.

Τα προβλήματα όμως των καπνοπαραγωγών μας  είναι πολλά και εμείς σαν Συνεταιρισμός με τα δικά μας στατιστικά στοιχεία βλέπουμε την απότομη πτώση των παραγωγών και ακολούθως της παραγωγής καπνού στον τόπο μας, παρατηρούμε ότι πλέον πολλές οικογένειες εγκαταλείπουν την καπνοκαλλιέργεια  λόγω  κόστος παραγωγής και μεταναστεύουν σε άλλες χώρες για την εξασφάλιση καλύτερου εισοδήματος για πιο αξιοπρεπή ζωή.

Κύριε Υπουργέ ο τόπος μας και γενικά η Θράκη χρόνο με τον χρόνο ερημώνει και σε συνεργασία με σας,  θα θέλαμε να βοηθήσουμε τους καπνοπαραγωγούς μας, οι οποίοι έχουν μικρούς κλήρους, το εισόδημα από τον καπνό παραμένει σταθερό το κόστος παραγωγής έχει αυξηθεί κατακόρυφα και πλέον οι καπνοπαραγωγοί δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες και γι’ αυτόν τον λόγο εγκαταλείπουν τον τόπο τους φυσικά και την καπνοκαλλιέργεια .

Οι επιδοτήσεις του καπνού από το 2010 συγκεκριμένα έχουν κοπεί. Σήμερα ο μέσος όρος επιδότησης ανά εκμετάλλευση είναι τα 1000 ευρώ περίπου με μέσο όρο 10 στρέμματα καπνού.

Είναι γνωστό σε όλους μας 100% της παραγωγής καπνού στη χώρα μας εξάγετε στο Εξωτερικό , κυρίως σε μεγάλες καπνοβιομηχανικές εταιρίες  της  Αμερικής   και για αυτόν τον λόγω πρέπει επιτέλους κάποιος να ενδιαφερθεί για το μέλλον  της καπνοκαλλιέργειας   αλλά και για την αξιοπρεπή ζωή των καπνοπαραγωγών ώστε  να συνεχιστεί η καπνοκαλλιέργεια στην χώρα μας .

Κύριε Υπουργέ θα θέλαμε να έχουμε μία  άμεση συνάντηση μαζί σας  για να σας καταθέσουμε τις απόψεις μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε την καπνοπαραγωγή  και ταυτόχρονα τους καπνοπαραγωγούς μας.

Είμαστε στη διάθεση σας .

Με τιμή

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΘΡΑΚΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΜΕΤ ΣΙΝΑΝ

 

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΘΡΑΚΗΣ

ΒΑΣ.ΠΑΥΛΟΥ  9   ΚΟΜΟΤΗΝΗ  69100

ΤΗΛ : 25310 82910  ΦΑΞ : 2531082912

 

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 21/06/2022

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:    15813

      

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ

κ. Στυλιανίδη Ευριπίδη -κ.Χαρίτου Δημήτριο και κ.Αχμέτ Ιλχάν

Αξιότιμοι κ. Βουλευτές Ν. Ροδόπης ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού καπνοπαραγωγών Θράκης κ. Αμέτ Σινάν και το Δ.Σ. του συνεταιρισμού με αφορμή του γεγονότος  χθες στις 20-6-2022 της κατάθεσης στους λογαριασμούς των καπνοπαραγωγών του επιδόματος της  κορονοενίσχυσης (Covid-19) που αφορά το  έτος 2020  θα θέλαμε  να σας ευχαριστήσουμε  όλους και έναν  έναν  προσωπικά για τις ενέργειες που κάνατε έτσι ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ενίσχυση των καπνοπαραγωγών λόγο της πανδημίας Covid-19.

Τα προβλήματα των καπνοπαραγωγών όμως  δεν τελειώνουν εδώ και σας  θέλουμε  στο πλευρό μας έτσι ώστε να τα αντιμετωπίσουμε επιτυχώς.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΜΕΤ ΣΙΝΑΝ

 

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΘΡΑΚΗΣ

ΒΑΣ.ΠΑΥΛΟΥ  9   ΚΟΜΟΤΗΝΗ  69100

ΤΗΛ : 25310 82910  ΦΑΞ : 2531082912

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 21/06/2022

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:    15816

      

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ  ΘΡΑΚΗΣ

κ. Μέτιο Χρήστο

Αξιότιμοι κ. Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονία και Θράκης   ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού καπνοπαραγωγών Θράκης κ. Αμέτ Σινάν και το Δ.Σ. του συνεταιρισμού με αφορμή του γεγονότος  χθες στις 20-6-2022 της κατάθεσης στους λογαριασμούς των καπνοπαραγωγών του επιδόματος της  κορονοενίσχυσης (Covid-19) που αφορά το  έτος 2020  θα θέλαμε  να σας ευχαριστήσουμε  όλους και έναν  έναν  προσωπικά για τις ενέργειες που κάνατε έτσι ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ενίσχυση των καπνοπαραγωγών λόγο της πανδημίας Covid-19.

Τα προβλήματα των καπνοπαραγωγών όμως  δεν τελειώνουν εδώ και σας  θέλουμε  στο πλευρό μας έτσι ώστε να τα αντιμετωπίσουμε επιτυχώς.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΜΕΤ ΣΙΝΑΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό