Ευριδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώτη της εμφάνιση σε εκπομπή μετά την αποχώρηση από το Survivor- Μίλησε για όλους και για όλα

Ευριδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώτη της εμφάνιση σε εκπομπή μετά την αποχώρηση από το Survivor- Μίλησε για όλους και για όλα

Την πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για όλους και για όλα.

Η ίδια δήλωσε ότι το παιχνίδι θέλει να το πάρει Γιώργος Πιλίδης γιατί πιστεύει ότι οι υπόλοιποι νοιάζονται μόνο για τα χρήματα. «Το παιχνίδι δεν ήταν όπως το είχαμε φανταστεί, ούτε όπως το βλέπατε εσείς. Αν εσείς βλέπατε μία κατάσταση στο 5, αυτή η κατάσταση είναι στο 15. Είναι πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες που δεν τα βλέπετε. Επειδή κανείς δεν είναι για την εμπειρία, μόνο ο Πιλίδης είναι που πέρσι το έζησε για 2 εβδομάδες, όλοι για τα χρήματα είναι. Ο πιο αγνός είναι ο Πιλίδης, γιατί δεν το είχε ζήσει πέρσι όπως εγώ. Όλοι είναι διαβασμένοι. Κοιτάζουν κάθε εβδομάδα να πέφτει το χρήμα -που είναι και πολύ- και δεν τους νοιάζει να κάνουν κωλοτούμπα» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου άφησε και τα «καρφιά» της για την τηλεθέαση του Survivor All Star. «Το θέμα είναι ότι έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί σε αυτό το παιχνίδι είναι ο καθένας είναι ένας ρόλος. Βλέπω ανθρώπους που πριν μπούμε στον αγώνα ή στην καλύβα είναι άλλοι. Βλέπω ανθρώπους που στην κάμερα δεν μιλούν και όταν λείπει η κάμερα κελαηδούν. Οι παίκτες νομίζουν ότι είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να το ξέρεις. Θα ήθελα να τους πεις ότι είναι ριάλιτι. Ο Μάριος Πρίαμος πρώτος και καλύτερος και του είπα: ξέρεις που έχεις έρθει;. Όταν παίζουν οι αγώνες κάνει 5%, όταν παίζει το “ριάλιτι” κάνει το 15%».

«Τελικά θα με διώξουν από τον ΣΚΑΪ. Γι’ αυτούς τους λόγους, όχι για τα άλλα που είπα», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

Πηγή: msn.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό