Ευριπίδης ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΜΕΣΣΟΥΝΗ: Η ΡΟΔΟΠΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ

Ευριπίδης ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΜΕΣΣΟΥΝΗ: Η ΡΟΔΟΠΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ

Στη Μεσσούνη παρευρέθηκε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης όπου εκκλησιάστηκε παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ Παντελεήμων.

Ευχαρίστησε τους κατοίκους για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του, συνεχάρη τον Τοπικό Ιερέα Πατέρα Παναγιώτη Ισπικούδη , ο οποίος τιμήθηκε από το Μητροπολίτη για το έργο του και συνομίλησε για τοπικά ζητήματα με τους Προέδρους των Τοπικών Συλλόγων Μεσσούνης κ. Δήμητρα Παρασκευούδη και Αιγείρου κ. Ελένη Κατσικούδη.

Στην συνέχεια ο Βουλευτής επισκέφτηκε τον οικισμό της Αιγείρου, χαιρέτησε και ευχαρίστησε τους κατοίκους και εκφράζοντας και την δική τους βούληση τόνισε, αφήνοντας υπονοούμενα για τις ξένες παρεμβάσεις στην περιοχή, ότι η Ροδόπη και οι Ροδοπίτες θα αποφασίσουν μόνοι τους για το μέλλον τους χωρίς να δέχονται χειραγωγήσεις από ξένα κέντρα, υποβολείς για το τι πρέπει να κάνουν. Θα στηρίξουν και εδώ την Νέα Δημοκρατία, διότι είναι η παράταξη που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια γρήγορη και ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου μας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό