Ευρυτανία: Εντοπίστηκε νεκρός ο 42χρονος αγνοούμενος αστυνομικός

Ευρυτανία: Εντοπίστηκε νεκρός ο 42χρονος αγνοούμενος αστυνομικός

Σε μια τρύπα βάθους 60 μέτρων, στην Τρύπας Ταρτάνας Ευρυτανίας βρέθηκε ο 42χρονος αστυνομικός.

Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ έψαχναν τον 42χρονο από την Παρασκευή, δυστυχώς όμως βρέθηκε νεκρός στην περιοχή αυτή της Ευρυτανίας.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το πόσο μεγάλη και επικίνδυνη είναι η τρύπα, και πως όποιος πέσει μέσα, δύσκολα να βγει ζωντανός.

Σύμφωνα με το tvstar.gr o 43χρονος, ο οποίος υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, είχε επισκεφτεί το χωριό Τριπόταμος Αγράφων στην Ευρυτανία, μαζί με τη μητέρα του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα, συγκομιδή ελιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις 10 περίπου το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, έφυγε από το σπίτι του για να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο του.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από την μητέρα του, νωρίς το μεσημέρι και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Μετά από ολονύχτια επιχείρηση ο 43χρονος βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μεγάλη τρύπα σε βάθος 60 μέτρων κοντά στην γέφυρα της Τατάρνας.

Στις έρευνες συμμετείχαν πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ και της Π.Υ. Καρπενησίου και εθελοντές της διασωστικής ομάδας Ευρυτανίας που ανέσυραν την σορό του άτυχου 43χρονου αστυνομικού από βάθος 60 μέτρων.

Οι έρευνες εστιάστηκαν εκεί καθώς δίπλα στην τρύπα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του που δεν ήταν κλειδωμένο, ενώ μέσα σε αυτό ο 43χρονος είχε αφήσει και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο αστυνομικός έκανε υπηρεσία γραφείου και ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο περιφερειακός διοικητής της Π.Υ. στην Στερεά Ελλάδα Κώστας Θεοφιλόπουλος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό