Φιλοζωϊκό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» / Vets in Action: Δωρεάν στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα (25-28/9/2021)

Φιλοζωϊκό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» / Vets in Action: Δωρεάν στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα (25-28/9/2021)

Ο Δήμος Καβάλας, το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος», σε συνεργασία με τη Tierärzte im Einsatz/Veterinari in Azione (Vets in Action), θα πραγματοποιήσουν από τις 25 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2021, δωρεάν στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα (σκύλους και γάτες).
————————–
Οι στειρώσεις θα γίνουν και φέτος στο Ιατρείο Μικρών Ζώων της Ελισάβετ Χριστοφόρου (β’ πάροδος Χρυσοστόμου Σμύρνης, από την πίσω μεριά του ακάλυπτου της οικοδομής).
————————–
Όσοι φροντίζουν και θέλουν να στειρώσουν αδέσποτα ζώα παρακαλούνται να ακολουθήσουν πιστά τις παρακάτω οδηγίες, ενώ υποχρέωση του κάθε ένα είναι να φιλοξενήσει τουλάχιστον για ένα 24ωρο το ζώο και κάθε ζώο που θα φέρει για να στειρωθεί.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν μηνύματα μέχρι και την Τετάρτη 22/9/21, στη σελίδα του «Αισώπου», ενώ το ανώτατο όριο ζώων που μπορεί να δηλωθεί είναι 2, ούτως ώστε να στειρωθούν ζώα από όλες τις περιοχές και τις γειτονιές του Δήμου Καβάλας.
————————–
Οι στειρώσεις θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας, η οποία θα κρατηθεί από τα μηνύματα στη σελίδα του «Αισώπου», ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη προτεραιότητα στα θηλυκά ζώα.
————————–
Δήμος Καβάλας – Municipality of Kavala
“Αίσωπος” Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό