Φλόγα και άνεμος: Ο Παπανδρέου εξορίζεται στα Κύθηρα – Χρεοκοπεί η οικογένεια του

Φλόγα και άνεμος: Ο Παπανδρέου εξορίζεται στα Κύθηρα – Χρεοκοπεί η οικογένεια του

Η σειρά της ΕΡΤ η οποία έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την προσεγμένη παραγωγή της συνεχίζεται προβάλλοντας το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του Παπανδρέου το οποίο είναι ένα από τα πιο δύσκολα.

Στο 1968 βλέπουμε τα νέα του θανάτου του Γιώργη να ταράσσουν την Κυβέλη η οποία μαθαίνει μέσω τηλεφώνου ότι έφυγε. Στους συνταγματάρχες  δε βολεύει η συγκυρία καθώς η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα με την δίκη του Παναγούλη.

Μαργαρίτα, Σοφία, Γιώργος και παιδιά του Ανδρέα έρχονται για την κηδεία. Η Φωτεινή ετοιμάζεται μαζί με τον Μιχάλη για την μεγάλη έξοδο. Τόσο η οικογένεια όσο και η χούντα, προετοιμάζονται για το ύστατο χαίρε σε έναν μεγάλο άνδρα ο οποίος καθόρισε τη μοίρα της χώρας.

Πίσω στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ βλέπουμε την Κυβέλη να σταματάει την υποκριτική για χάρη του Γιώργη, ο οποίος της το ζήτησε αλλά και για χάρη του γιου του. Ο Παπανδρέου αναγγέλλει την ίδρυση του Δημορκατικού Κόμματος.

Ο γάμος της Κυβέλης με τον Παπανδρέου είναι γεγονός. Η Κυβέλη παράλληλα γίνεται καλή φίλη με την Κοτοπούλη. Ο γάμος του ζευγαριού αμαυρώνεται από τις απιστίες του Παπανδρέου με την Κυβέλη να πρέπει να τις αντιμετωπίσει. Μία από τις ερωμένες του θα είναι και η γειτόνισσά τους στο Καστρί.

Το ναζιστικό κόμμα ανεβαίνει επικίνδυνα στην Γερμανία. Η ώρα της εξορίας για τον Παπανδρέου έφτασε με τον ίδιο να πηγαίνει στα Κύθηρα και την οικογένειά του να περνάει σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ενώ ο μικρός Γιωργάκης παρουσιάζει εγκεφαλίτιδα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό