Φορολοταρία Φεβρουαρίου: Δείτε τους τυχερούς λαχνούς και αν κερδίζετε

Φορολοταρία Φεβρουαρίου: Δείτε τους τυχερούς λαχνούς και αν κερδίζετε

Κληρώθηκαν οι τυχεροί λαχνοί για τη φορολοταρία του Δεκεμβρίου. Δείτε εάν είστε ανάμεσα στους νικητές που κερδίζουν 50.000 ευρώ.

Στη φορολοταρία θα συμμετέχουν όλες οι αποδείξεις από τις συναλλαγές με «πλαστικό» χρήμα, ενώ προβλέπεται ότι οι λαχνοί θα αυξάνονται όσο θα αυξάνονται και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές, ειδικά εάν αυτές ξεπεράσουν το όριο του 30% το οποίο θεωρείται υποχρεωτικό.

Σε περίπτωση που το ποσό που καταναλώνεται με χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής μέσα στο μήνα αναφοράς υπερβαίνει το 30%, 50% ή 70% του μηνιαίου εισοδήματος, οι λαχνοί διπλασιάζονται, τριπλασιάζονται ή τετραπλασιάζονται αντίστοιχα, ενώ οι λαχνοί κάθε συμμετέχοντα, προσαυξάνονται κατά 50% για κάθε προστατευόμενο τέκνο.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν στις μηνιαίες κληρώσεις, καθώς στο τέλος κάθε έτους θα διεξάγεται μια «σούπερ» Χριστουγεννιάτικη κλήρωση στην οποία συμμετέχουν, αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη. Στη συγκεκριμένη κλήρωση αναδεικνύονται:

  • Δώδεκα τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ ο καθένας,
  • τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλα των 1.000 ευρώ, που το πλήθος τους προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παραμένει αδιάθετο κατά τις μηνιαίες κληρώσεις από το Σεπτέμβριο έως και τον Αύγουστο κάθε χρόνο.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και δείτε αν είστε οι τυχεροί

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό