«Φωτογράφησε» την μεταγραφή Μουράτ από τον ΓΑΣ στον Άτλα ο Μανώλης Δαφτσής

«Φωτογράφησε» την μεταγραφή Μουράτ από τον ΓΑΣ στον Άτλα ο Μανώλης Δαφτσής

Με ένα μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας εκ των ιδρυτών του Άτλα Κομοτηνης, ο Μανώλης Δαφτσής ευχαρίστησε όλους όσους είναι στο πλευρό του συλλόγου στη νέα προσπάθεια. Μέσα στα ονόματα αυτά συμπεριλαμβάνεται και ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή του ανδρικού και πρώτος προπονητής του παιδικού ΓΑΣ Κομοτηνής Μουράτ Τσαούς.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα:

«Μπορεί να μαλώνω μαζί του 10 φορές τη μέρα. Μπορεί αν τον πιάσω στο στόμα μου να ακούει τα χίλια μύρια. Μπορεί να είναι άσπρο για μένα και μαύρο γι αυτόν. Μπορεί να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε Τελικά, όμως, είναι φίλος, αδελφός και άριστος συνεργάτης. Είναι μία σχέση, από αυτές που χτίζονται μέσα στο γήπεδο μπάσκετ και καταλήγουν και έξω από τις γραμμές αυτού. Τρέλα μας, αγάπη μας, πάθος μας, καθημερινότητα μας τι άλλο…? Το ΜΠΑΣΚΕΤ… Αυτός είναι ο αθλητισμός. Μπορεί να μη γίνονται όλοι μεγάλοι παίκτες των εκατομμυρίων, αλλά κερδίζουν εμπειρίες και σχέσεις ζωής. Αυτό πασχίζουμε καθημερινά με τον coach Nick. Βέβαια…. δεν είμαστε μόνοι μας… Ο Sofronis Papouis, ο Ηλίας Μπορμπίδης, ο Sadik Chatzimemetoglou, ο Murat Mehmet, ο Dimitris Daftsis, ο Giorgos Pakos και όλα τα υπόλοιπα αξιόλογα μέλη του Ατλα Κομοτηνής BC θέλουμε να περάσουμε αυτές τις αρχές στα νέα παιδιά…

Αν στο μέλλον καταφέρουμε να κερδίσουμε στο πρόσωπο των αθλητών μας τέτοιες εμπειρίες και σχέσεις ζωής τότε θα είμαστε περήφανοι».

Αν δεν πρόκειται από λάθος βιασύνης τότε σίγουρα ο Άτλας Κομοτηνής δυναμώνει αφάνταστα στο κομμάτι του τεχνικού επιτελείου περιμένοντας να μάθουμε το ρόλο του τέως προπονητή του ΓΑΣ αλλά και της ΑΕ Κομοτηνής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό