ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ: La Zarra feat. Katerina Stikoudi – “Evidemment (Duet Version)” – ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ !

ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ: La Zarra feat. Katerina Stikoudi – “Evidemment (Duet Version)” – ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ !

Ακούστε το “Evidemment (Duet Version)” στο Youtube:

 Μεγάλο βήμα στην δισκογραφική της πορεία, κάνει η εκρηκτική popstar Κατερίνα Στικούδη!

 Η μοναδική Κατερίνα Στικούδη συνεργάζεται με το δημοφιλές pop icon της Γαλλίας, La Zarra, για μια νέα εκδοχή του τραγουδιού “Evidemment”!

La Zarra feat. Katerina Stikoudi “Evidemment (Duet Version)

Η Καναδέζα La Zarra που κάνει καριέρα στην Γαλλία, έγινε γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο με τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Liverpool της Αγγλίας, με το hit single της “Evidemment”.

Το εθιστικό “Evidemment” καταγράφει μέχρι στιγμής περισσότερο από 35.000.000 streams συνολικά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 Το “Evidemment” (Duet Version) κυκλοφορεί από την Universal Music της Γαλλίας, αποτελεί τη μουσική σύμπραξη των 2 τραγουδιστριών οι οποίες ερμηνεύουν το κομμάτι, η καθεμιά στην μητρική της γλώσσα.

 Με την La Zarra στα Γαλλικά και την Κατερίνα Στικούδη στα Ελληνικά (σε στίχους του Αντώνη Παππά), το «πάντρεμα» αυτό καθώς και η χημεία τους είναι ξεκάθαρα!

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε τέλη Απρίλη και καθώς η La Zarra βρισκόνταν σε προμο περιοδεία για την συμμετοχή της στην Eurovision.

Χρειάστηκαν μόνο κάποιες διαδικτυακές συναντήσεις των 2 καλλιτεχνών, δημιουργικότητα και καλή διάθεση για να οδηγήσουν στη δημιουργία του “Evidemment” (Duet Version) που αφορμάται στοιχεία από 80’s, discο pop & Vogueing.

H Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής της, τόσο στο μουσικό όσο και στο τηλεοπτικό της τοπίο!

Ακόμα, η Κατερίνα είναι η πρέσβειρα του Europride που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2024 !

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό