«Φροντίδα για όλους» στον Δήμο Αρριανών από τον Όμιλο Motor Oil και τους Γιατρούς του Κόσμου

«Φροντίδα για όλους» στον Δήμο Αρριανών από τον Όμιλο Motor Oil και τους Γιατρούς του Κόσμου

O Όμιλος Motor Oilκαι οι Γιατροί του Κόσμου, σε συνεργασία με τις εκάστοτε τοπικές αρχές, συνεχίζουν την υλοποίηση του προγράμματος «Φροντίδα για όλους», που αφορά σε επισκέψεις Κινητών Ιατρικών Μονάδων της Οργάνωσης παρέχοντας υπηρεσίες πρόληψης και αγωγής υγείας σε συνανθρώπους μας ανά την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο1Απριλίου οι ιατρικές μονάδες των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Οργάνης και ειδικότερα στο Δημοτικό Σχολείο Κύμηςαπό τις 9:00 πμ. έως τις 15:00 μμ. Τις ίδιες ώρες θα βρίσκονται την Κυριακή 2Απριλίου στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Δροσινής, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών της περιοχής.

Σκοπός του προγράμματος είναιη έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη υγείας στον γενικό πληθυσμό και η παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε διάφορες περιοχές της χώρας.Παράλληλα, στόχος είναι η ευαισθητοποίηση καιηαγωγή υγείας στις τοπικές κοινότητεςκαθώς και η διασύνδεση καιη παραπομπή στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία οργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Αρριανώνκαι τον Ιατρικό Σύλλογο Κομοτηνήςκαι στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών πρόληψης και προαγωγής υγείαςδίνεται η δυνατότητα ιατρικού ελέγχου από παθολόγο, παιδίατρο, καρδιολόγο και οφθαλμίατρο, ειδικότητες που κρίθηκαν αναγκαίες ύστερα από συνεννόηση με τις τοπικές αρχές.

Ο Όμιλος MotorOilμε έντονο αίσθημα ευθύνης και λειτουργώντας εδώ και 50 χρόνια ως αναπόσπαστο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, θέτει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της ευημερίας των συνανθρώπων μας. Σε αυτήν την κατεύθυνση, το πρόγραμμα «Φροντίδα για όλους» ταξιδεύει στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ώστε να υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τιςτοπικές κοινότητες, σε συνεργασία πάντοτε με τους Γιατρούς του Κόσμου και τις εκάστοτε τοπικές αρχές.

Λίγα λόγια για τη MotorOil

Η MotorOil είναι ένας ενεργειακός όμιλος με έδρα την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 και το διυλιστήριο της, ένα από τα κορυφαία υπερσύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης (12,61 NelsonComplexityIndex) ξεκίνησε τη λειτουργία του στην περιοχή της Κορίνθου το 1972. Εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους. Ο Όμιλος κατέχει ηγετικό ρόλο στους τομείς της διύλισης αργού πετρελαίου και των πετρελαιοειδών στην Ελλάδα, καθώς και στην ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προμηθεύοντας τους πελάτες του με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, μέσω των περισσότερων από 1.500 πρατηρίων του. Παράλληλα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον τομέα του υγραερίου, της ηλεκτρικής ενέργειας, του φυσικού αερίου, δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, επενδύοντας σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας και χτίζοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο υπερτροφοδοτήσεων, μέσω των θυγατρικών του. Ο Όμιλος, μέσα από ένα στοχευμένο επενδυτικό πλάνο, πρωτοπορεί για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, με σταθερότητα και συνέπεια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://www.moh.gr/

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό